Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Sosiaalipolitiikan professori on pahasti kuutamolla!

Maanantai 1.11.2021 - -Esko Erkkilä-


Helsingin seudun liikenteen (HSL) hallitus on päättänyt esittää Liikenne- ja viestintäministeriölle, että HSL:n alueella tarkastuksissa pummilla matkustaville määrättäisiin nykyisen 80 euron suuruisen tarkastusmaksun sijaan tarkastusmaksun suuruudeksi 100 euroa.

 

 

Pidän HSL:n hallituksen esitystä oikeana.

 

Tarkastusmaksun välttämiseksi on yksi hyvä keino ja se on se, että ei edes yritä matkustaa pummilla!

 

Sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo pitää kahdenkympin korotusta tarkastusmaksuun haitallisena – hän toteaa, että se on erityisen haitallinen nuorille, sillä hänen mukaansa kaikilla vanhemmilla ei ole varaa maksaa nuorten tarkastusmaksua.

 

Tarkastusmaksun laiminlyönnistä seuraa maksuhäiriömerkintä ja se on mielestäni aivan oikein, sillä siipeilijöitä meillä on jo aivan riittävästi.

 

Hiilamon poliittinen tausta on Vihreät, sillä hän oli vuoden 2011 eduskuntavaaleissa vihreiden ehdokkaana Uudellamaalla ja sai 1.596 ääntä – ehkä siltä suunnalta löytyy perusteluja Hiilamon erikoiselle mielipiteelle.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Sosiaalipolitiikan professori on pahasti kuutamolla!, Helsingin seudun liikenne, HSL, HSL:n hallitus, Liikenne- ja viestintäministeriö, Heikki Hiilamo, Professori Heikki Hiilamo, Vihreät,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini