Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Australia otti luulot pois tennistähdeltä!

Tiistai 18.1.2022 - -Esko Erkkilä-


Serbialainen tennistähti Novak Djokovic on esiintynyt voimallisesti koronarokotuksia vastaan ja hänestä on ollut muodostumassa idoli koronarokotusten vastaisessa toiminnassa.

 

Australia on nyt kuitenkin laittanut kovan kovaa vastaan ja on evännyt Djokovic´n osallistumisen Australian avoimiin mestaruusturnaukseen.

 

Djokovic oli turnauksen ykkössijoitettu, mutta nyt Australian oikeusviranomaiset ovat päättäneet, että hän ei voi osallistua turnaukseen. Oikeusviranomaisten päätös oli yksimielinen ja siitä ei voi valittaa.

 

Djokovic tullaan karkottamaan Australiasta ja häntä saattaa uhata kolmen vuoden kielto saapua Australiaan.

 

*****************

 

Pidän Australian viranomaisten päätöstä oikeana ja kannatan sitä.

 

Djokovic´n temppuilu on isku vasten vastuullisten ihmisten kasvoja ja sen vuoksi tuomittava.

 

Rokottautuminen koronaa vastaan on keskeinen osa koronan kukistamisessa ja kaikkien koronarokotuksia vastustavien toiminta on vastuutonta!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Australia otti luulot pois tennistähdeltä! koronarokotukset, koronarokotusten vastustaminen, Australian avoimet, Novak Djokovic,


Kommentit

18.1.2022 5:58  Joku Toinen

Australia teki poliittisen päätöksen kun antoi kenkää Djokovicille vaikka hän kivenkovaan väitti että hän on joulukuussa saanut Covid-infektion. Hän jopa esitti asiasta testitodistuksen asiasta.

Mutta asiaa tutkineet journalistit (1) löysivät kyseisestä todistuksesta hämäriä piirteitä, jotka antoivat aiheen olettaa todistuksen olleen väärennetty.

Jos olisi varmuus siitä että testitodistus jonka hän esitti hän ei ollut väärennetty, hänelle olisi siis voinut antaa poikkeusluvan

Australian viranomaiset tekivät hyvän päätöksen. Rokotevastaiset eivät ansaitse kuuluisaa keulakuvaa, etenkään jos tämä olisi onnistunut suunnitelmissaan väärennetyn paperin avulla.

(1)
https://www.news.com.au/sport/tennis/australian-open/experts-suggest-novak-djokovics-positive-covid19-test-was-manipulated/news-story/a0c25d0babc10f347bbab1668034b347
Tietenkin on kamalaa kun serbin väitteeseen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini