Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Putin sai aikaan poliittisen yhtenäisyyden Suomessa!

Keskiviikko 2.3.2022 - -Esko Erkkilä-


Totesin eilisessä jutussani, että Venäjän diktaattori Vladimir Putin on paras konsultti Suomen Nato-jäsenyyden puolesta ja tänään saan todeta, että tuon hylkiön toiminta on saanut suomalaiset poliitikot toimimaan yhdessä.

 

Tuo ”hylkiö”-nimitys pohjautuu lapsuuteni muistoihin, sillä se kuvasi Viljakkalassa luonteeltaan alhaisinta eliötä, joka kaikin tavoin myrkytti yhteisön yhteishengen.

 

Mutta siihen yhteishenkeen, jonka Putin on saanut aikaiseksi suomalaisessa politiikassa:

 

En vähimmässäkään mielessä ole kannattanut perussuomalaisten toimintaa, mutta nyt joudun mieluusti toteamaan, että Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho on ”mies paikallaan”!

 

Halla-ahon kielitaito – ukraina, venäjä ja englanti kotimaisten kielten lisäksi – on tässä tilanteessa mahtava ominaisuus, jolla suomalainen poliitikko pystyy välittämään suomalaisten poliittisia linjauksia niin Venäjälle kuin Ukrainallekin!

 

Talvisodan henki on tunnettu siitä yhtenäisyydestä, jolla suomalaiset taistelivat Venäjää eli silloista Neuvosliittoa vastaan – nyt olemme hitsautuneet samaan muottiin Ukrainan puolesta!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Putin sai aikaan poliittisen yhtenäisyyden Suomessa!, Jussi Halla-aho, Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini