Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja puolustusministeri Antti Kaikkosen esiintymiset luovat turvallisuudentunnetta myös tässä tilanteessa!

Keskiviikko 16.3.2022 - -Esko Erkkilä-


Kriisitilanteissa päättäjien sanomiset ja heidän esiintymisensä ovat ratkaisevassa asemassa, että miten kansalaiset kokevat turvallisuudentunteensa.

 

 

Presidentti Niinistö osallistui eilen ja toissapäivänä JEFF-maiden kokoukseen ja sen jälkeen Ison-Britannian pääministeri Boris Johnsonin tapaamisella.

 

Britannian johtamat nopean toiminnan JEF-joukot muodostuvat kahdeksasta pohjoisen Euroopan Nato-maasta sekä Suomesta ja Ruotsista. Suomi on ollut mukana vuodesta 2017.

 

Katselin Yle Areenasta Niinistön tiedotustilaisuuden JEFF-maiden kokouksesta ja sen jälkeen tapahtuneesta Boris Johnsonin tapaamisesta.

 

Arvostan Niinistön esiintymistä ja totean, että meillä on luotettava valtionpäämies; on suuri onni, että edellisen presidentin valtakausi on muisto vain!

 

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on toinen päättäjistämme jonka sanomisiin ei tarvitse tuntea pelkoa.

 

Onko Kaikkosesta kasvamassa Niinistön manttelinperijä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja puolustusministeri Antti Kaikkosen esiintymiset luovat turvallisuudentunnetta myös tässä tilanteessa!, Sauli Niinistö, Antti Kaikkonen, puolustusministeri Antti Kaikkonen, JEFF-maat, Boris Johnson,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini