Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pappa valittiin Ylen hallitukseen!

Perjantai 25.3.2022 - -Esko Erkkilä-



 

Sain toissapäivänä mieluisan tekstiviestin muusikko Mikko Alatalolta, jossa hän kertoi tulleensa valituksi Ylen hallitukseen!

 

Mikko jatkaa viestissään minulle näin:

”Valinta on seuraus 16 vuoden työstäni Ylen hallintoneuvostossa, jossa puolustin julkista palvelua, alueuutisia, suurten ikäluokkien musiikkia ja muutenkin opin asioita.”

 

”Mukava loppuknalli poliittiselle uralle. Mielenkiintoista, että mua ja osaamistani kannatti kaikki puolueet vasemmalta oikealle paitsi vihreät!”

 

************************

 

Yleisradion hallintoneuvosto kertoo virallisessa tiedotteessaan, että Ylen hallituksessa aloittavat muusikko Mikko Alatalo ja hankejohtaja Kaarina Gould. Hallitustehtävät jättävät Kai Huotari ja Pauliina Ahokas. Hallituksen jäsenen toimikausi kestää enintään neljä vuotta.

 

Mikko Alatalo (YTK) on toiminut pitkään kansanedustajana ja Tampereen kaupunginvaltuustossa. Hän on ollut myös Yleisradion hallintoneuvoston jäsen vuosina 2003 – 2019.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mikko Alatalo, Kansanedustaja Mikko Alatalo, Mikko Alatalo - 16 vuotta kansanedustajana, Mikko Alatalo Ylen hallitukseen, Ylen hallitus, Ylen hallintoneuvosto,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini