Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Joko kokoomuslaisetkin tunnustavat Jyrki Kataisen virheen vuonna 2013?

Torstai 14.4.2022 - -Esko Erkkilä-


jyrkikatainensurkea.jpg

 

Jyrki Kataisen kokoomusjohtoinen hallitus teki vuonna 2013 päätöksen, että Suomen varmuusvarastoissa ollut leipäviljamäärä puolitettiin vuoden riittävyydestä – nyt siis vuoden kestävä leipäviljamäärä on haave vain!

 

Otin asian esille facebookissa päivälleen kaksi vuotta sitten ja ihmeekseni kokoomuslaiset ryhtyivät puolustelemaan Kataisen toimia.

 

Ehdotin jo silloin varmuusvarastomäärien palauttamista entiselleen, mutta kokoomuslaiset vetosivat siihen, että asiasta ei ollut mainintaa silloisessa hallitusohjelmassa.

 

Kokoomuslaiset vetosivat myös siihen, että vuoden riittävät leipäviljojen varmuusvarastot alentaisivat leipäviljojen markkinahintaa!

 

Kokemus on kuitenkin nyt osoittanut, että leipäviljojen markkinahinta on tuplaantunut vaikka HVK:n hallinnoimien leipäviljan varmuusvarastojen määrät ovat puolittuneet.

 

Esitän yhä ponnekkaammin leipäviljojen varmuusvarastomäärien palauttamista entiselle tasolle, mutta vaikeaa se saattaa ainakin tänä vuonna olla, sillä kylvöille pääsemisestä ei ole pienintäkään valonpilkahdusta nähtävissä!

 

Jyrki Kataisen hallitus on vuoden 2013 toimillaan yksiselitteisesti syyllinen, jos Suomessa leipäviljan varmuusvarastot nyt tyhjenevät!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Joko kokoomuslaisetkin tunnustavat Jyrki Kataisen virheen vuonna 2013?, Jyrki Katainen, Jyrki Kataisen hallitus vuonna 2013, Leipäviljojen varmuusvarastomäärät, Leipäviljojen varmuusvarastomäärien puolittaminen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini