Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Joululahjarahoille löytyy kylliksi äänitorvia!

Torstai 15.12.2022 - -Esko Erkkilä-


Ensi vuoden budjettiesityksen loppusumma on 81,3 miljardia euroa ja ns. joulurahat ovat 50 miljoonaa euroa siihen verrattuna pieni summa, mutta tuolle summalle löytyy maakunnista hyvinkin äänekkäitä ”isiä” ja ”äitejä”!

 

Ns. joulurahat ovat erityisesti nyt vaalirahoja, sillä istuvat kansanedustajat ostavat niillä kansalaisten ääniä jakamalla vaalipiireihinsä kaikkea kivaa.

 

On surkuhupaisaa seurata eri kansanedustajien fb-sivuja, joissa he luettelonomaisesti kertovat vaalipiiriinsä tulleita tieavustuksia.

Surkeimmat kansanedustajat ovat niitä, jotka omilla fb-sivuillaan kertovat kaikki vaalipiiriinsä teille myönnetyt tieavustukset!

 

********

 

Joulurahalahjoista iloitsevat ja niillä ilkamoivat kansanedustajat unohtavat tyystin sen, että Marinin hallituksen budjettiesityksen alijäämä on 8,3 miljardia.

 

Tuskin olen väärässä, kun ennustan, että ensi vuonna meno jatkuu samanlaisena, mutta joulurahan jakajina ovat eri kansanedustajat kuin nyt!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Joululahjarahoille löytyy kylliksi äänitorvia!, Eduskunnan joulurahat, eduskunnan joulurahalahjat, kansanedustajien mölyäminen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini