Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Mitä tulevat vaalikeskustelut tuovatkaan tullessaan?

Maanantai 16.1.2023 - -Esko Erkkilä-


Mediassa tai ainakin media innoittamina on viime päivinä käyty mielenkiintoisia keskusteluja eduskuntavaalien jälkeisistä asetelmista.

 

 

Oleellista näissä keskusteluissa on ollut se, että SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät sekä myös RKP jo etukäteen kieltäytyneet yhteistoiminnasta Perussuomalaisten kanssa.

 

 

En toki ole vähimmissäkään mielessä persu, mutta ihmettelen sen kanssa tehtävästä yhteistyöstä kieltäytymistä jo ennen kuin on käyty vaaliuurnilla!

 

 

Toki tuo SDP:n, Vasemmistoliiton, Vihreiden ja myös RKP:n toiminta sopii minulle, sillä kaventaahan se noiden puolueiden saamaa äänisaalista.

 

 

Povaakohan tuo, että SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät ja RKP avittavat Perussuomalaiset huhtikuun eduskuntavaaleissa maamme suurimmaksi puolueeksi!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mitä tulevat vaalikeskustelut tuovatkaan tullessaan?, SDP ei suostu yhteistyöhön perussuomalaisten kanssa, Vasemmistoliitto ei suostu yhteistyöhön perussuomalaisten kanssa, Vihreät ei suostu yhteistyöhön perussuomalaisten kanssa, RKP ei suostu,


Kommentit

16.1.2023 9.22  Olavi Koskela

Luuletko Erkkilä oikeasti, että mahdollisella äänestämisellä olisi jotain tekemistä hallituksen muodostamisen kanssa? No okei, jos ymmärrät tai haluat äänestää vaalien todennäköisintä voittajaa, niin olet osallistunut maan tavan mukaan pääministerin valintaan. Mutta puolueiden politrukit valitsevat sitten muut hallituksen puolueet keskinäisten sopimustensa perusteella. Puolueiden kannatuksella tai sen muutoksilla ei ole vaikutusta lopputulokseen - mikä nähtiin viime ek-vaalien jälkeen

16.1.2023 14.51  -Esko Erkkilä-

Harhassa olet Olavi Koskela ja kaukana harhassa! Kiitokset kuitenkin kiinnostuksestasi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini