Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kolme vuotta sitten oikea koipeni operoitiin ja olin ensimmäinen asiakas TAYS:n verisuonikeskuksen tiloissa

Sunnuntai 29.1.2023 - -Esko Erkkilä-


Facebook tapaa tasavuosina muistella aikaisempia tapahtumia ja eilen se muisteli kolme vuotta sitten faceen kirjaamiani muistoja oikean koipeni operoinnista.

 

 

Kas näin:

 

 

Esko Erkkilä

28. tammikuu 2020  ·

Kìitokset tosiaan TAYS:n ystävälliselle sekä osaavalle henkilökunnalle ja kìitokset Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin luottamushenkilöille, joiden ansiosta saimme uusimman hoitoyksikön palvelemaan pirkanmaalaisia - oli suuri kunnia saada olla ensimmäinen uusien tilojen käyttäjä!

 

 

 

TAYS-asiakas28012020.jpg

 

 

Ja näin TAYS kommentoi juttuani:

 

Tampereen yliopistollinen sairaala Tays

28. tammikuu 2020  ·

Kaikki uudet tilamme ovat nyt käytössä, kun viimeisenä muuttanut verisuoni- ja toimenpideradiologinen keskus on aloittanut toimintansa Keskussairaalan D-rakennuksen 2. kerroksessa.

Tamperelainen Esko Erkkilä on kautta aikojen ensimmäinen asiakas, joka operoitiin keskuksen uusissa tiloissa. Hänelle tehtiin maanantaina reisivaltimon puhdistusleikkaus. Toimenpide kesti reilut pari tuntia, ja sen jälkeen meni vielä useampi tunti heräämön puolella. Nyt hän on jo virkeässä jaloittelukunnossa.

Osastolla parhaillaan toipuva Esko kiittelee saamaansa hoitoa ja palvelua. On ollut mielenkiintoinen kokemus olla aivan ensimmäinen asiakas uudessa leikkaussalissa ja osaston vuoteessa.

– Minusta on pidetty hyvää huolta kaikissa vaiheissa. Myös uudet tilat ovat yllättäneet positiivisesti. Pirkanmaalaisten kannalta on tärkeä asia, että niin sanotusti työkalut ovat kunnossa sairaalassa, Esko summaa.

Toivotamme pikaista toipumista!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: TAYS, TAYS:n verisuoni- ja toimenpideradiologinen keskus, katkokävely,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini