Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Painava kuorma, mutta eipä tarvinnut viisnollakakkosta pykältää!

Sunnuntai 30.4.2023 - -Esko Erkkilä-


Helppoahan se minulla eilen oli, kun esikoisemme oli tehnyt klapikoneella traktorin peräkärrykuormallisen klapeja ja minun piti vaan kuljettaa ne Välimäestä 12 kilometrin päässä sijaitsevalle mökillemme.

 

 

IMG_7732.JPG

 

Tuoreita klapeja sisältävä peräkärrykuorma oli painava, mutta eipä tarvinnut viisnollakakkosta kertaakaan pykältää isoissakaan ylämäissä!

 

 IMG_77332.JPG

Kippaaminen on aina jännä hetki, että pysyykö pystyssä!

 

 

IMG_7734.JPG

 

Hyvin kippaaminen kuitenkin sujui!

 

 

IMG_7735.JPG

 

Nyt klapit ovat odottamassa häkkeihin pinoamista ja käyttöä vuonna 2025!

 

 

Jatkoa samanlaiselle klapihommalle saattaa olla tulossa, sillä esikoisemme kyseli, että vieläkö yksi peräkärrykuormallinen kiinnostaa!

 

Toki se kiinnostaa!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Painava kuorma, mutta eipä tarvinnut viisnollakakkosta pykältää!, Valmet 502, polttopuita omasta metsästä, klapeja,


Kommentit

17.11.2023 13.31  Martti

Kylläpä siellä on tullut klapeja hyvä määrä. Meillä olisi tarkoitus tilata traktoriin uudet BKT-renkaat, kun alkaa olla jo melko hyvin ajettu nämä vanhat. Voi kun noin helposti saisi peräkärrykuormallisen klapeja.

12.1.2024 11.30  Mikko

On se kyllä kätevä homma, kun esikoinen auttaa noin mukavasti klapien kanssa ja traktorilla saa kunnon kuorman perille. Itsellänikin olisi tarkoitus katsastaa millaisia käytettyjä maatalouskoneita olisi tällä hetkellä tarjolla, kun olisi traktorille ja peräkärrylle tarvetta mökkihommissa heti kevään tullessa. Hyvä etteä kippaaminenkin onnistui ilman ongelmia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini