Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

On hienoa, että Tampereen ja Pirkkalan taivaalla on meneillään mittava lentosotaharjoitus!

Perjantai 2.6.2023 - -Esko Erkkilä-


Valitettavasti en eilen ehtinyt kuvaamaan yhtäkään Pirkkalaan suuntautunutta lentosotaharjoitukseen kuuluvaa yhtäkään ylilentoa, jotka kuuluivat Suomen, Ruotsin ja Norjan ilmavoimien johtamaan kansainväliseen Arctic Challenge Exercise 23 - lentotoimintaharjoitukseen.

 

Harjoitukseen osallistuu joukkoja ja ilma-aluksia 14 maan asevoimista. Isäntämaiden lisäksi harjoituksessa ovat mukana Tanska, Alankomaat, Belgia, Iso-Britannia, Italia, Kanada, Ranska, Saksa, Sveitsi, Tšekki ja Yhdysvallat.

 

Vaikka en ehtinytkään kuvaamaan alueemme yli lentäneitä lentokonemuodostelmia, oli hienoa seurata neljän ja jopa kuuden hävittäjän yhteislentoa kohti Pirkkalan tukikohtaa.

 

Sain aikoinaan maavoimista siirron Ilmavoimiin reserviläisaikani loppupuolella ja erityisesti arvostan sitä, että sain viimeisimmän reserviläisylennykseni yliluutnantiksi Ilmavoimien riveissä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: On hienoa että Tampereen ja Pirkkalan taivaalla on meneillään mittava lentosotaharjoitus! Lentosotaharjoitus Pirkkalassa, Arctic Challenge Exercise 23 - lentotoimintaharjoitus,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini