Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kaposet on sotilaalliset eväät kaikilla presidenttiehdokkailla!

Perjantai 26.1.2024 - -Esko Erkkilä-


Presidentinvaalien olennainen kysymys on puolustusvoimien ylipäällikkyydestä, sillä valittava uusi presidentti tulee toimimaan myös Puolustusvoimien ylipäällikkönä.

 

Presidenttiehdokkaista vai kahdella on reserviupseerin koulutus ja heilläkin se on lähes minimaalinen.

 

Harry Harkimo on vänrikki joten tuntuukin kummalliselta, että hänet on siviiliansioistaan huolimatta unohdettu sen jälkeen ylennyksiltä.

 

Olli Rehn on Harkimon lisäksi ansioitunut RUK:n käymisellä ja hänelle on sentään myönnetty yksi ylennys, sillä hän on sotilasarvoltaan luutnantti.

 

Pidän itsestäänselvyytenä, että yhteiskunnallisesti ansioituneet RUK:n käyneet on kutsuttu useisiinkin kertausharjoituksiin, mutta näin ei ilmeisesti onnistanut edes Olli Rehn´ä eikä varsinkaan Harry Harkimoa.

 

Kymmenkunta kertaa kertausharjoituksiin kutsuttuna ja yliluutnantiksi ylennettynä tiedän, että vasta useat kertausharjoitukset luovat perustan sotilasjohtamiseen.

 

Luutnantti ja ehkä vänrikkikin antavat alustavat valmiudet Puolustusvoimien ylipäällikölle, mutta korpraalin eväät ovat siihen tehtävään kovin kapoiset.

 

**********************

Siviilipalvelusmiehen valinta presidentiksi olisi kelvoton ratkaisu ylipäälliköksi!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Kaposet on sotilaalliset eväät kaikilla presidenttiehdokkailla!, Rehn on luutnantti, Harkimo on vänrikki, Stubb kuuluu miehistöön koska on korpraali, Haavisto ja Halla-aho ovat vain siviilipalvelusmiehiä. Puolustusvoimien ylipäällikkö,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini