Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Perseelleen porsas kiusaa tekee, kun purtilonsa kaataa!

Perjantai 2.2.2024 - -Esko Erkkilä-


Otsikossa olevan kansanviisaus pätee niille ammattiyhdistysliikkeen johtajille, jotka ovat eilen ja tänään saaneet Suomessa aikaan erilaisia lakkoja ja työnseisauksia.

 

Eilen tekemieni omakohtaisten havaintojen mukaan ainakin K-ryhmän elintarvikeliikkeet toimivat normaalisti ja samaa kertoi myös Rouva, joka tapaa asioida lähi-Lidl´ssä.

 

En ole koskaan hyväksynyt lakkoilua ja en milloinkaan ole osallistunut lakkoiluun.

 

Takavuosina – kun olin työelämässä – niin vasemmistoliittovetoinen Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL oli kovin lakkoherkkä ja myyntipuolen esimiehenä jouduin muutaman kerran keskustelemaan heidän kanssaan, jotta saimme asiakkaidemme rehuhuollon pidettyä kunnossa.

*********************

 

En lukeudu minkään hallitusvaltaa käyttävän puolueen kannattajaksi, mutta tuen kaikkia hallituksen toimia, jotka tähtäävät työelämän uudistuksiin – menestystä työministeri Arto Satoselle!

 

 

-Esko Erkkilä-
blogithelmi2024.docx

Avainsanat: Perseelleen porsas kiusaa tekee kun purtilonsa kaataa! SEL, Työministeri Arto Satonen, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL,


Kommentit

2.2.2024 9.36  Olavi Koskela

Niin joo, itse menin jonkin blogin kommenteissa huomauttamaan siitä, että vaikka lakkojen tavoitteena on jotenkin haitata työnantajia, niin haitat kohdistuvat kyllä pääasiassa täysin sivullisiin kanssaihmisiin. Eikö blogiin ilmestynyt joku känisijä (naispuolinen), joka kyselemään, että kai sitten kieltäydyn palkankorotuksista, jotka he ovat sankarillisesti taistelleet itselleen. En viitsinyt jatkaa toteamalla, että eihän näissä lakoissa ole kyse palkoista, kuin hyvin hyvin välillisesti. Mutta jos tuo käninä edustaa yleisemminkin ay-jyrien argumenttien tasoa, niin hyvää yötä. Viimeinen sammuttakoon valot.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini