Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tarvittiin KHO:n päätös, jotta mieletön Tavase-hanke voitiin kuopata

Torstai 4.4.2024 - -Esko Erkkilä-

Surullisen kuuluisa tekopohjavesiyhtiö Tavase Oy perustettiin vuonna 2002 ja sen tarkoituksena oli hankkia Tampereen seudun kunnille niiden tarvitsema raakavesi, valmistaa sitä tekopohjavesitekniikalla ja myydä kunnille.

 

Tavasen nimen taustalla on nimihirviö: ”Tampereen ja Valkeakosken seudun kuntien tekopohjavesihanke”.

*******************

 

Olen perehtynyt Tavase-hankkeeseen vuodesta 2008 alkaen ja kriittisyyteni tuohon luonnottomaan hankkeeseen on koko ajan lisääntynyt.

 

Olen käsitellyt Tavase-hanketta lukemattomia kertoja myös tällä palstalla ja ne löytyvät jos googlaa ”Esko Erkkilä Tavase”.

 

Tavase-hanke luo synkän varjon useiden Tampereen päättäjien ja luottamushenkilöiden ylle, sillä he ovat ainakin kerran puoltaneet tätä luonnotonta hanketta.

 

*******************

 

Minä ja muutkin Tavasen vastustajat olemme vihdoinkin saamassa Tavasesta selkävoiton, kun KHO hylkäsi Kangasalle ja Pälkäneelle haetut vesitalousluvat!

 

Kyseessä on todella selkävoitto ja sitä himmentää ainoastaan se, että korvaushakemukset luonnotonta hanketta ajaneille eivät liene mahdollisia – kannustan kuitenkin tutkimaan, että onko korvausmenettelyille mahdollisuuksia!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tarvittiin KHO:n päätös jotta mieletön Tavase-hanke voitiin kuopata, Tavase, Selkävoitto mielettömästä Tavase-hankkeesta, Selkävoitto luonnottomasta Tavase-hankkeesta, Tavase-kriitikot. Tavasen puolustujat korvausvastuuseen, Tavase ja korvausvastuut.