Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Hämeenkadun pyöräilyhaasteet

Keskiviikko 17.9.2008 klo 12.51 - Esko Erkkilä


Jakeluliikenne ja muut Hämeenkadun jalkakäytäviä väärinkäyttävät ovat suurin ongelma Hämeenkadun jalkakäytävien jalankulku- ja pyöräliikenteelle!

 

 

Tutustuin Hämeenkadun jalkakäytävien ongelmiin torstaina 11.09.2008 kello "aamutuimaan".

Seurasin Hämeenkatu 23:n kohdalla erään jakeluauton touhuja n. tunnin ajan.  Auto teki varmaan sinänsä hyvinkin arvokasta työtä, sillä se ilmeisesti täydensi ko. paikassa sijaitsevan juottolan olutvarastoja.

Kyseinen jakeluauto oli pysäköitynä Hämeenkadun jalkakäytävälle keskelle pyöräkaistaa. Paikalla on myös kyseisen juottolan ulkoterassi ja kun auto oli pysäköity suoraan terassin kohdalle, niin olihan ohikulkevilla sovittelemista ja pujottelimista.

 

 

new_image.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Äiti lastenvaunuineen jakeluauton ja juottolan terassin välistä ja jalankulkija auton ja ajoradan välistä - näinhän sitä on kuljettava!

Mainittakoon, että vapaata pysäköintitilaa olisi jakeluautolle ollut jalankulkijan edessä näkyvän lehmuksen takana eli n. kahden metrin päässä paikasta, jossa tämä jakeluauto tukki melkein koko jalkakäytävän yli tunnin ajan !

Tuohtuneena

-Esko Erkkilä-

 

Avainsanat: Hämeenkatu, pyöräkaistat


Kommentit

17.9.2008 13.53  terveisin Leila

Esko, Esko, missä sinulla on pyöräilykypärä?!

Hienoa, että laitat itsesi likoon käytännössä paremman Tampereen puolesta , mutta minusta sinulla on liian kallis pääoma menetettäväksi - ja vain yksi - sinun pääsi! Jos sinulla oli kypärä päässäsi pyöräillessä, niin tämä huomautus on aiheeton (kuvassa sitä ei näy). Turvallista matkaa vaaleihin!

18.9.2008 22.47  -Esko-

Kiitoksia Leila tärkeästä huomiosta. Kirjoitan Joulupukille ja toivon joululahjaksi pyöräilykypärää. Saatan kirjoittaa jo aivan lähiaikoina ja toivoa varhaistettua joululahjaa !

19.9.2008 10.16  -leila-

Joulupukki on samaa mieltä, mutta apujoukkojen pitää napata sinut mukaan - sillä ilman sovitusta lahjaa ei voi ostaa. Sen pitää olla sopiva ja laadukas, sen pitää suojata otsaakin, siellä otsan takana ne ajatukset ja teot (sitten kun istut valtuustossa) paremman Tampereen puolesta syntyvät!

25.11.2008 20.58  Kuski Helsingistä

Ei helkutti...

Jos olisit joskus ajanut polkupyörää suuremmalla, niin tietäisit, että se kuorma-auto ajetaan paikkaan, josta painavat tuotteet saadaan määränpäähän ilman kanttikivien ylittelyjä.

Tervetuloa aamuvarhaiselle kuvaamaan tänne helsinkiin jakelutoimintaa kello 05.45-08.00... on sitten mistä kirjoittaa.. tuo kuvasi auto on nimittäin mitä parhaiten parkissa ihmisten mahtuessa erittäinkin loistavasti ohi(jollei ole suuriegoinen maailmanparantaja/kotipoliisi)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini