Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Oikea päätös, mutta forum, jolla se kerrottiin ei ollut onnistunut

Keskiviikko 9.6.2010 - -Esko Erkkilä-


Aamulehdessä on "Tehtävät vaihtuvat" -osasto, jolla kerrotaan - usein kuvien kera - uusiin asemiin talouselämässä siirtyneistä henkilöistä. Kyse on yleensä henkilön ylennyksestä.

 

Sunnuntaina 6.6.2010 osastolla oli seuraava uutinen:

 

"Tampereen Särkänniemi Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irene Roivainen, hallitukseen valittiin myös Harri Jaskari."

 

Päätös on oikea, mutta valinnasta kertominen ei mielestäni kuulu "Tehtävät vaihtuvat" -osastolle. Poliittisista valinnoista uutisoiminen liike-elämän nimityksistä kertovalla palstalla ei täytä hyvän mediakäytännön kriteerejä. Toki tiedän osakeyhtiön hallituksen tehtävät ja vastuun, mutta siitä huolimatta uskallan olla tätä mieltä.

 

Henkilöjärjestelyt Särkännniemi Oy:n johtopaikoilla tulivat ajankohtaisiksi, kun pitkäaikainen toimitusjohtaja Olavi Joenpolvi siirtyi eläkkeelle.

 

Joenpolven paikalle valittiin Särkänniemi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Miikka Seppälä (kok).

 

Särkänniemi Oy:n hallituksen varapuheenjohtajana Joenpolven aikana toimi Kristiina Järvelä (kok). Kun Seppälästä tuli toimitusjohtaja, haluttiin Kokoomuksen värisuora Särkänniemen johdossa katkaista ja sen vuoksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Irene Roivainen (vihreät).

 

Tampereen Särkänniemi Oy on tärkeä yritys Tampereelle ja tamperelaisille. Sen merkitys Tampereen taloudelle on suuri. Särkänniemen kirjanpidollinen tulos on merkittävä, mutta suurin sen vaikutus Tampereen taloudelle on välillinen.

 

Toivotan menestystä Särkänniemen uudelle toimivalle johdolle ja luottamushenkilöhallitukselle - toimissanne onnistuminen on tärkeää koko Tampereelle. On hyvä, että puolueet ovat nimenneet Särkänniemen hallitukseen pystyviä ja yhteistyökykyisiä henkilöitä - heidän taidoillaan ja yhteyksillään on varmasti käyttöä.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tampereen Särkänniemi Oy, Olavi Joenpolvi, Miikka Seppälä, Kristiina Järvelä, Irene Roivainen, Harri Jaskari


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini