Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Oikea päätös, mutta forum, jolla se kerrottiin ei ollut onnistunut

Keskiviikko 9.6.2010 - -Esko Erkkilä-

Aamulehdessä on "Tehtävät vaihtuvat" -osasto, jolla kerrotaan - usein kuvien kera - uusiin asemiin talouselämässä siirtyneistä henkilöistä. Kyse on yleensä henkilön ylennyksestä.

 

Sunnuntaina 6.6.2010 osastolla oli seuraava uutinen:

 

"Tampereen Särkänniemi Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irene Roivainen, hallitukseen valittiin myös Harri Jaskari."

 

Päätös on oikea, mutta valinnasta kertominen ei mielestäni kuulu "Tehtävät vaihtuvat" -osastolle. Poliittisista valinnoista uutisoiminen liike-elämän nimityksistä kertovalla palstalla ei täytä hyvän mediakäytännön kriteerejä. Toki tiedän osakeyhtiön hallituksen tehtävät ja vastuun, mutta siitä huolimatta uskallan olla tätä mieltä.

 

Henkilöjärjestelyt Särkännniemi Oy:n johtopaikoilla...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tampereen Särkänniemi Oy, Olavi Joenpolvi, Miikka Seppälä, Kristiina Järvelä, Irene Roivainen, Harri Jaskari

Pormestarin asukasilta Nekalan koululla 9.3.2010

Tiistai 16.3.2010 - -Esko Erkkilä-

Pormestari Timo P. Nieminen tapaa kuntalaisia asukasilloissa.

 

Asukasiltoihin ovat kaikki alueen asukkaat tervetulleita esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan oman asuinalueensa ajankohtaisista asioista.

 

Tampereen eteläisen alueen asukasilta järjestettiin Nekalan koululla tiistaina 9.3.2010 klo 18.00 alkaen.  Mukana olivat myös apulaispormestarit Timo Hanhilahti, Kristiina Järvelä sekä Anna-Kaisa Ikonen - apulaispormestari Perttu Pesä oli sairaana ja ei päässyt tentittäväksi.

 

Pormestari-illan alussa keskityttiin kouluverkkouudistuksen käsittelyyn. Apulaispormestari Järvelä sekä pormestari Nieminen puolustivat tehtyjä päätöksiä.

 

Oman puheenvuoroni aluksi...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pormestarin asukasilta, Timo P. Nieminen, Timo Hanhilahti, Kristiina Järvelä, Anna-Kaisa Ikonen