Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tehtäväkierto - yrityksen ja sen henkilöstön sekä myös kaupungin kehittymisen kulmakivi

Torstai 28.10.2010 - -Esko Erkkilä-


Olen toiminut liike-elämässä yli neljäkymmentä vuotta ja sama määrä vuosia tulee lähiviikkoina täyteen nykyisen työnantajani palveluksessa.

 

Oletan tietäväni jotain tehtäväkierrosta, sillä olen saanut olla osallisena siihen koko työurani ajan.

 

Laskin, että minulla on nykyisen työnantajani aikana ollut 17 suoranaista esimiestä eli keskimääräinen jakso esimiehenäni on kestänyt hieman yli 2 vuotta!

 

Olen kiitollinen siitä, että työtehtäväni kuluneiden vuosien aikana ovat muuttuneet. Muutos on kohdallani ollut pysyvä olotila.

 

Vastasin vast´ikään erääseen kyselyyn, jossa oli valmiina lähes kymmenkunta kohtaa, joita kysyttiin työyhteisön positiivisina puolina.

 

Eräs positiivisista vaihtoehdoista oli tehtäväkierto. Kirjasin tehtäväkierron omalta kohdaltani eniten positiivisemmaksi vaihtoehdoksi ja yllätyin, kun se kaikkien vastaajien joukossa ei yltänyt edes kolmen positiivisimman vaihtoehdon joukkoon.

 

Yritysmaailmassa tehtäväkierto on menestymisen kulmakivi.

 

Tehtäväkiertoon liittyvät näkökulmat ovat ajankohtaisia kunnallistalouden sopeuttamisessa nykyistä taloudellista tilannetta vastaavaksi. Siihen tarvitaan kuntien ja kaupunkien palveluksessa olevien tehtäväkiertoa. Vaihtoehtona on se, että työpaikkaa ei ole.

 

Toivon, että Tampereen kaupungin palveluksessa olevat lähes 15.000 henkilöä kokevat tehtäväkierron positiiviseksi asiaksi. Tehokkaasti hoidettu tehtäväkierto on tärkeä työkalu kaupungin taloudellisen tilanteen kohentamisessa.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: tehtäväkierto, Tampere, kaupungin henkilöstö,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini