Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kokenut valtiopäivämies Markku Vuorensola Keskustan Pirkanmaan piirin johtoon

Maanantai 22.11.2010 - -Esko Erkkilä-


Suomen Keskustan Pirkanmaan piirin syyskokouksessa UKK-instituutissa lauantaina marraskuun 20. päivänä piirimme puheenjohtaja vaihtui.

 

Puheenjohtajaksi valittiin selvällä äänten enemmistöllä agrologi Markku Vuorensola Lempäälästä.

 

Vuorensolan valinta oli taas osoitus siitä, että Keskustassa kenttä osaa yllättää ja se päättää itse asiansa.

 

Puheenjohtajan vaihdokseen ei sisälly mitään dramatiikkaa. Vaihdos antaa väistyvälle puheenjohtajalle Arto Pirttilahdelle paremmin tilaa keskittyä Arkadianmäelle vievän eduskuntavaalikampanjansa toteuttamiseen.

 

Uskon, että puheenjohtajan vaihdos sinetöi Pirttilahden pääsyn kansanedustajaksi huhtikuun eduskuntavaaleissa.

 

Tamperelaisena teen osaltani työtä, jotta Keskusta saisi Tampereella sekä Pirkanmaalla vaalivoiton ja Arto Pirttilahdella on tässä työssä tärkeä rooli.

Markku Vuorensola on maakunnan hyvin tuntema edusmies, joka on aikanaan valittu Pirkanmaalta kahdesti Keskustan kansanedustajaksi. Turvasimme kokemuksen jälkeen siis kokemukseen!

Esittelypuheessaan Vuorensola totesi, että hän on työkuvioiden muuttuessa pikkuhiljaa palaamassa Helsingin seudulta takaisin Pirkanmaalle ja siten piirin puheenjohtajuus sopii tähän kuvioon vallan mainiosti.

 

Väistyvä puheenjohtaja Arto Pirttilahti sekä uusi puheenjohtaja Markku Vuorensola ovat molemmat koulutukseltaan minun tapaani agrologeja. Totesinkin ääntenlaskennan ollessa käynnissä agrologi  Tarja-Riitta Koskiselle - joka myös on kansanedustajaehdokkaana Pirkanmaalta - , että valituksi tulee joka tapauksessa koulukuntamme jäsen!

 

Keskustelimme kokouksen aikana Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajan Antti Juvan ja kunnallisjärjestömme kunniapuheenjohtaja Matti Kaperin kanssa, että vastavalittu puheenjohtaja pitäisi mahdollisimman pian kutsua Tampereen Kunnallisjärjestön vieraaksi. Sen Juva ja Kaperi tekivätkin ja pian saamme suunnitella piirimme uuden puheenjohtajan kanssa Tampereen vaalikuvioita.

 

Lupaan, että uutta on aitoon keskustalaiseen tapaan tulossa!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Suomen Keskusta, Pirkanmaan Keskusta, Markku Vuorensola, Arto Pirttilahti, Antti Juva, Matti Kaperi, Tarja-Riitta Koskinen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini