Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pääministeri Mari Kiviniemi jatkoi vakuuttavia esiintymisiään Tammelantorilla Tampereella 1.4.2011

Lauantai 2.4.2011 - -Esko Erkkilä-


Oli taas kerran hienoa olla suomalainen ja tamperelainen, kun sai perjantai-aamuna 1.4.2011 olla läsnä pääministeri Mari Kiviniemen yleisötilaisuudessa Tammelantorilla Tampereella.

Tammelantorilla oli kuulemma muitakin suomalaisia puoluejohtajia samaan aikaan esiintymässä, mutta siellä oli ainoastaan yksi pääministeri!

Muut puoluejohtajat – josko heitä sitten lopulta edes Tammelantorilla oli – jäivät pääministerin varjoon. Huhut kuitenkin kertoivat, että perussuomalaisten puheenjohtaja olisi jossain kulmassa Tammelantoria nähty.

 

pict0662.jpg

 

Pääministerin haastattelusta vastasi kansanedustaja Mikko Alatalo ja asiantuntemuksella Mikko tehtävänsä hoitikin!

 

pict0678.jpg

 

Pääministeri Mari Kiviniemen varmuus sekä ”lavasäteily” – Tammelantorilla kai voitaisiin puhua ”torisäteilystä” – paranevat päivä päivältä.

Kuplat puhkeavat vaalipäivän lähestyessä ja todelliset timantit – Mari Kiviniemi – pääsevät oikeuksiinsa.

 

pict0667.jpg

 

Tässä osa niistä n. kolmestasadasta tamperelaisesta, jotka olivat kokoontuneet Tammelantorille aamuvarhaisella tapaamaan pääministeri Mari Kiviniemeä!

 

Pääministerin Kiviniemi selvitteli yleisölle Keskustan keskeiset teemat parin viikon kuluttua pidettävissä eduskuntavaaleissa – ennakkoäänestys alkaa jo 6.4.2011, joten ennakkoäänestäjille asioiden kertominen nyt on tärkeää.

Keskityin kuuntelemaan Kiviniemen linjauksia omaishoidosta ja eläkeasioista.

Omaishoidon osalta pääministeri toisti edellispäivänä Cafe Siilinkarin sisäpihalla toteamansa eli sen, että omaishoidon korvausten saattaminen Kelan maksettavaksi yhdenmukaistaa nykyisen paikkakuntakohtaisesti rönsyilevän politiikan.

Omaishoidon verotuskysymykset on Keskustan mielestä ratkaistava siten, että omaishoitajalle käteenjäävä eurosumma kasvaa.

Taitetun indeksin osalta pääministeri Mari Kiviniemi ei pane populistipoliitikkojen tapaan päätään pensaaseen, vaan toteaa, että taitetun indeksin korjaamiseen ei ole mahdollisuuksia.

Kiviniemen linjaus on kylmää kyytiä halpahintaisille populisteille, mutta ainakin minä osaan arvostaa suoraa puhetta.

Taitetun indeksin korjaamisessa pätee vanha kansanviisaus: ”Vaikka olisi kuinka suuren talon poika tahansa, mutta jos ei ole rahaa, niin ei ole rahaa.”

Se Keskustan linjaus, että eläkkeensaajien tulonmuodostumisesta on huolehdittava erityiskeinoin, kun taitettua indeksiä ei ole varaa muuttaa, lohdutti.

Tilaisuuden juontajana toiminut kansanedustaja Mikko Alatalo totesi, että taitetusta indeksistä päätettiin Paavo Lipposen johdolla, joten demareita meidän pitää syyttää!

 

Tilaisuuden jälkeen pääministeri Kiviniemi antoi haastatteluja...

 

pict0690.jpg

 

...suomeksi ja...

 

pict0692.jpg

 

...sujuvasti myös englanniksi.

 

Kiitän pääministeri Mari Kiviniemeä aamuvarhaisesta vierailusta Tammelantorilla - on hienoa nähdä tiedoiltaan,taidoiltaan ja vastuunkantokyvyltään osaava henkilö maan peräsimessä!

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mari Kiviniemi, Mikko Alatalo, taitettu indeksi, omaishoitaja, omaishoitajat,


Kommentit

19.5.2011 7.01  Coach Outlet Online

Knowing something of everything and everything of something.

19.5.2011 7.02  Hermes bag

Knowing something of everything and everything of something.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini