Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Onnittelukäynti Mikon ja Seijan vieraana viritti mukavaan konserttitunnelmaan

Torstai 5.5.2011 - -Esko Erkkilä-


Mikko Alatalon juhlakonserttia ”Maalaispoika 60 v.” edelsi Mikko ja Seija Alatalon järjestämä vastaanotto Tampere-talon Cafe Soolossa.

Sain olla MSL-Tampereen edustajana mukana tamperelaisen keskustaväen onnitteluryhmässä.

Vastaanotto oli sydämellinen ja tunsimme olevamme odotettuja vieraita.

Ryhmämme onnittelu sijoittui ajallisesti ”viime hetkiin” ja kun odottelimme ryhmämme täydentymistä, saimme seurata joidenkin edellisten vieraiden onnittelukäyntejä.

 

pict1320.jpg 

 

Aitoon reportterimaiseen tyyliin otin kuvan, kun maakuntajohtaja Esa Halme (oikealla) ja edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela (vasemmalla) toivat Pirkanmaan Liiton tervehdyksen juhlivalle päivänsankarille ja kansanedustajalle, joka on saanut paljon aikaiseksi Pirkanmaan hyväksi.

 

pict1313.jpg

 

Mikko Alatalon kanssa kahdeksan vuotta eduskuntatyötä tehnyt hämeenkyröläinen maanviljelysneuvos Klaus Pentti saapui onnittelemaan Mikkoa. Tässä vapaaehtoisesti Eduskunnasta luopunut maanviljelysneuvos valmistautuu yhdessä vaimonsa Ullan kanssa onnitteluun.

 

pict1318.jpg

 

Pentti J. Ilmari, Jouni Koskela sekä Ulla Pentti valmistautuvat onnitteluun...

 

pict1319.jpg

 

...ja samoin siihen valmistautuvat myös Klaus Pentti sekä Eino Råman.

 

pict1322.jpg

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön sihteeri ja varavaltuutettu Titta Mattila esittelee kunnallisjärjestön lahjaa Mikolle eli talikkoa. Takana näkyy Anna-Kaarina Rantaviita-Tiaisen kädessä MSL-Tampereen lahja Mikolle eli hieno "ministerisalkku".

 

pict1323.jpg

 

Talikon varressa oli teksti "Maalaispojalle".

 

pict1315.jpg

 

Mikko ja Seija vastaanottivat meidät sekä lukuisat muut onnittelijansa tyylikkäinä ja sanavalmiina.

Seijan pukuvalinta sai asioista ymmärtäviltä naisihmisiltä paljon tunnustusta ja tuntuu siltä, että juhlapäivän jälkeen Seijan pukuvalinta saa entistä enemmän suitsutusta! Mukava aikanaan nähdä, että miten aikakauslehdistö kommentoi Seijan juhlapukua!

 

pict1330.jpg

 

Tampereen apulaispormestari Timo Hanhilahti (oikealla) onnittelee Mikkoa Tampereen kunnallisjärjestön puolesta. Hanhilahden vieressä Titta Mattila on valmiina ojentamaan talikon Mikolle. Takana Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Mikko Kriikku ja Tittan vierellä kaupunginvaltuutettu ja yhdyskuntalautakunnan jäsen Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen. Vasemmalla Super:n järjestöpäällikkö tamperelainen Raija Moilanen, joka on Keskustan luottamushenkilöorganisaatiossa aivan huipulla vaikuttava ja arvostettu henkilö.

 

pict1334.jpg

 

Super:n järjestöpäällikkö Raija Moilanen tuo ammattiyhdistysliikkeen onnittelut Mikko Alatalolle. Raijan takana vasemmalta lukien Jouni Koskela, Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen, Pentti J. Ilmari sekä Eino Råman. Kuvaajana toimineella allekirjoittaneella käy aina hyvä tuuri - ei pääse pilaamaan hyviä kuvia ainakaan kuvissa esiintymisellään!

 

pict1332.jpg

 

Talikko oli ilmiselvästi "maalaispojalle" mieluisa lahja. Hän innostui sitä ihaillessaan muistelemaan aikoja, jolloin hän teki päätöksen lähteä politiikkaan ja erityisesti Keskustan riveissä.

 

Silloisessa Pirkka-hallissa 1990-luvun lopulla Mikon järjestämä Farm Aid-konsertti suomalaisen maaseudun ja ruuantuotannon puolesta oli se pointti, joka lopulta lunasti Mikon sydämessä paikan lähteä Keskustan kansanedustajaehdokkaaksi.

 

Osalllistuin tuohon konserttiin yleisönä ja muistan tapahtuman elävästi.

 

En silloin osannut haaveksiakaan, että joskus saisin tehdä yhteistyötä Mikko Alatalon kanssa. Nyt niin on kuitenkin tapahtunut ja se on antanut minulle ja myös perheelleni paljon.

 

Onnea Sinulle Mikko näin bloginkin välityksellä!

Erityiskiitokset myös Seijalle - työelämäni alussa minusta osa jäi Etelä-Pohjanmaalle ja kun Seija on sieltä kotoisin, niin ymmärrämme mainiosti toisiamme!

 

-Esko Erkkilä-

 

 

 

Avainsanat: Mikko Alatalo, Seija Alatalo, "Maalaispoika 60 v.", Mikko Alatalon juhlakonsertti,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini