Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Toivo Sukarin pitäisi käydä Maskun Ylöjärven myymälässä

Sunnuntai 31.7.2011 - -Esko Erkkilä-


Maskun Kalustetalo Oy on kehittänyt Tampereen alueella Ylöjärven sekä Ideapark´n myymälöihinsä hienon sisäänvetoartikkelin – yhdentoista kilon kaasupullon vaihto maksaa ainoastaan 18,90 euroa!

 

Nostan hattua hienolle idealle ja olen häpeilemättömästi hyödyntänyt sitä kesän aikana jo kahdesti. Toki olemme tehneet kalustehankintoja Maskusta, joten omantunnon tuskia tarjouksen hyödyntämisestä en tunne.

 

Ylöjärven myymälän myyntimiehet ansaitsevat toiminnalleen täyden kympin, sillä heidän puolellaan palvelu on nopeaa ja suuret kiitokset ansaitsevaa.

 

Maskun Ylöjärven myymälän palvelu klikkaa kuitenkin pahasti varastomiesten puolella.

 

Palvelu sielläkin on kohtuullista, mutta noutovaraston ovensuun tienoo on kaameassa kunnossa.

 

Tupakantumppeja on lattialla määrättömästi ja niitä on myös noutovaraston oven edessä vaikka kuinka paljon. Näkee, että myymälänhoitaja ei ole vaivautunut käymään tarkastamassa noutovaraston tilannetta.

 

Kuivalla säällä tupakantumpit eivät ehkä tartu asiakkaiden jalkineiden pohjiin, mutta sadesäällä tilanne on toinen.

 

Olen joskus painiskellut autossani tuntuvan tupakanhajun kanssa. Lopulta olen todennut, että kenkieni pohjassa on autooni kulkeutunut tupakantumppi ja se on inhottavan hajun syy.

 

Maskun Kalustetalo Oy:n Ylöjärven myymälästä kalusteita hankkivan asiakkaan vaarana on saada autoonsa inhottava tupakanhaju. Syy on Ylöjärven myymälän noutovaraston kerrassaan kelvoton siisteys.

 

Toivon, että Toivo Sukari laittaa alaisensa järjestykseen, jotta ongelma saadaan poistettua.

 

Olen varma, että siisti noutovarasto ja sen edusta houkuttelisivat asiakkaita myös uusille ostoksille.

 

Ylöjärven Maskun tilanne on tyypillinen monille yrityksille – myynti ja markkinointi hoitavat oman osuutensa kiitettävästi, mutta tavarantoimitus asiakkaalle tyrii kaikin mahdollisin ja mahdottomin tavoin!

 

Asian kuntoon laittaminen on yrityksen ylimmän johdon vastuulla ja sitä peräänkuulutan tässäkin tapauksessa.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Masku, Maskun Kalustetalo Oy, Maskun Kalustetalo Oy:n Ylöjärven myymälä, Toivo Sukari,


Kommentit

3.8.2011 11:25  Mika Forsström

Kiitos palautteesta. Asia on käyty Toivo Sukarin kanssa läpi ja Ylöjärven myymäläpäällikköä on nyt ohjeistettu siivoustoimenpiteisiin. Tulemme jatkossa kiinnittämään suurempaa huomiota, että tilanne ei toistu ja yleinen siisteys olisi aina ykkösasia.

25.1.2012 12:43  ap

Toivon, että Toivo Sukari laittaa myyjiensä asiakaspalvelutaidon kuntoon. Ei asiakkaita pidä aliarvostaa saati syyllistää. Ostokset pitäisi myös toimittaa kohtuullisessa ajassa, ei kuukausien viiveellä.

20.5.2012 15:46  liisa jeromaa

olet kiinnostava mies, lapsenkaltainen avoimmuus sinussa parasta, joka kuuluu karjalaisuuteen. olen itsekin sitä,ollut ikäni.
tv kaunotar
suomentietokirjailija ym
liisa jeromaa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini