Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kauppakeskusten puutteellinen kyky uudistua tekee ne suorastaan tarpeettomiksi

Keskiviikko 26.6.2019 - -Esko Erkkilä-

Tampereen lähistöllä sijaitsee kaksi kauppakeskusta, joista toinen on pystynyt uudistumaan, mutta toinen ei.

 

 

Uudistumiskykyinen on ollut Lempäälässä sijaitseva liikemies Toivo Sukarin Ideapark-luomus ja se poiskuihtuva on Ylöjärvellä sijaitseva Spondan omistama Kauppakeskus Elo.

 

 

Tuo mainintani ”poiskuihtuva” on ehkä tässä vaiheessa hieman yliampuva, mutta jotain on pian tapahduttava, jotta Elo ei poiskuihtuisi.

 

 

Ideapark tuntui sen perustamisvaiheessa melkein järjettömältä hankkeelta, mutta sen uudistumiskyky on ollut ilmiömäinen.

 

 

Ideapark´n vastuuvetäjät ovat pystyneet muuttamaan jättimäisen luomuksensa elämyskeskukseksi ja se on ollut oikea ratkaisu.  Ideapark´n vastuuvetäjät ovat olleet ajan hermolla.

 

 

Kauppakeskus Elon vaikeudet tulivat minullekin yllätyksenä, mutta viime päivien henkilökohtaiset kokemukset osoittavat, että Kauppakeskus Elon elonpäivät ovat kortilla, jos jotain ei tehdä.

 

 

Asioin maanantaina eräässä Elon pikkuliikkeessä ja totesin tiskin takana olleelle tutulleni, että bisnes kai pyörii hyvin, kun oven editse kulkee joukoittain ihmisiä.

 

 

Tuttuni totesi, että kaikkea muuta, sillä edellisviikollakin oli ollut päiviä, jolloin kassakonetta oli saanut käyttää vain kolmesti päivässä!  Minäkään en suurta katetta tuohon liikkeeseen jättänyt, sillä ostokseni oli 25 euron suuruinen.

 

 

Kuulin, että Ylöjärven kaupunki on jo jonkin aikaa antanut Spondalle viestiä, että Elon konseptia pitäisi muuttaa tai kauppakeskuksesta tulee laajempikin rasite. Viestit ovat kuitenkin kaikuneet Kehä kolmosen sisäpuolella pääkonttoriaan pitävälle yritykselle kuin kuuroille korville ja niitä ei ole huomioitu.

 

 

Kannustan Kauppakeskus Elon kehittämistä, sillä se olisi oikein sopiva ostospaikka myös perhekunnallemme, kun matkaamme Tampereen kivikylästä mökillemme Viljakkalan Majajärvelle.

 

 

Kauppakeskus Elo olisi viljakkalalaisten ja kurulaisten lisäksi sopiva tulppa kohti Tampereen Lielahdessa sijaitsevia kauppakeskuksia kiirehtiville hämeenkyröläisille ja ikaalislaisille, joiden ei tarvitsisi tungeksia Lielahden tai peräti ratikkatöiden runtelemaa Tampereen keskustaa kohti!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kauppakeskusten puutteellinen kyky uudistua tekee ne suorastaan tarpeettomiksi, kauppakeskukset, Ideapark, Kauppakeskus Ideapark, Kauppakeskus Elo, Toivo Sukari, Sponda, ratikka, ratikan vika, ratikkatöiden runtelema Tampere, Tampere,

Toivo Sukarin pitäisi käydä Maskun Ylöjärven myymälässä

Sunnuntai 31.7.2011 - -Esko Erkkilä-

Maskun Kalustetalo Oy on kehittänyt Tampereen alueella Ylöjärven sekä Ideapark´n myymälöihinsä hienon sisäänvetoartikkelin – yhdentoista kilon kaasupullon vaihto maksaa ainoastaan 18,90 euroa!

 

Nostan hattua hienolle idealle ja olen häpeilemättömästi hyödyntänyt sitä kesän aikana jo kahdesti. Toki olemme tehneet kalustehankintoja Maskusta, joten omantunnon tuskia tarjouksen hyödyntämisestä en tunne.

 

Ylöjärven myymälän myyntimiehet ansaitsevat toiminnalleen täyden kympin, sillä heidän puolellaan palvelu on nopeaa ja suuret kiitokset ansaitsevaa.

 

Maskun Ylöjärven myymälän palvelu klikkaa kuitenkin pahasti varastomiesten puolella.

 

Palvelu sielläkin on kohtuullista, mutta noutovaraston ovensuun tienoo on kaameassa kunnossa.

 

Tupakantumppeja on lattialla määrättömästi ja niitä on myös noutovaraston oven edessä vaikka kuinka paljon. Näkee, että myymälänhoitaja ei ole vaivautunut käymään tarkastamassa noutovaraston tilannetta.

 

Kuivalla säällä tupakantumpit eivät ehkä tartu asiakkaiden jalkineiden pohjiin, mutta sadesäällä tilanne on toinen.

 

Olen joskus painiskellut autossani tuntuvan tupakanhajun kanssa. Lopulta olen todennut, että kenkieni pohjassa on autooni kulkeutunut tupakantumppi ja se on inhottavan hajun syy.

 

Maskun Kalustetalo Oy:n Ylöjärven myymälästä kalusteita hankkivan asiakkaan vaarana on saada autoonsa inhottava tupakanhaju. Syy on Ylöjärven myymälän noutovaraston kerrassaan kelvoton siisteys.

 

Toivon, että Toivo Sukari laittaa alaisensa järjestykseen, jotta ongelma saadaan poistettua.

 

Olen varma, että siisti noutovarasto ja sen edusta houkuttelisivat asiakkaita myös uusille ostoksille.

 

Ylöjärven Maskun tilanne on tyypillinen monille yrityksille – myynti ja markkinointi hoitavat oman osuutensa kiitettävästi, mutta tavarantoimitus asiakkaalle tyrii kaikin mahdollisin ja mahdottomin tavoin!

 

Asian kuntoon laittaminen on yrityksen ylimmän johdon vastuulla ja sitä peräänkuulutan tässäkin tapauksessa.

 

-Esko Erkkilä-

3 kommenttia . Avainsanat: Masku, Maskun Kalustetalo Oy, Maskun Kalustetalo Oy:n Ylöjärven myymälä, Toivo Sukari,