Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Miksi demariministerit eivät pysty laittamaan määräysvallassaan olevaa AKT-pesää järjestykseen?

Lauantai 26.11.2011 - -Esko Erkkilä-


Maamme on päivä päivältä joutumassa entistä enemmän samanlaiseen ahdinkoon, kuin EU:n ongelmamaat.

 

On oikein, että EK edellyttää työmarkkinoiden monivuotisen häirikön AKT:n taipumista tulopoliittisen raamisopimuksen taakse, jotta kokonaisvaltainen raamisopimus voidaan hyväksyä.

 

AKT:n niskuroinneista on suomalaisella talouselämällä karvaita kokemuksia, sillä se on useana vuonna pysäyttänyt Suomelle elintärkeän viennin sekä vaikeuttanut tuontituotteiden saamista teollisuuden raaka-aineeksi tai kuluttajien käyttöön.

 

Perjantai-iltana eli 25.11.2011 oli uutislähetyksissä havaittavissa selvää tuskastumista myös muiden työntekijäjärjestöjen taholta, kun AKT edelleen jatkoi niskurointiaan.

 

Hallituksen demariministerit näyttävät olevan AKT:tä diktaattorimaisesti johtavan Timo Rädyn (sdp) käskyläisiä, kun eivät uskalla lyödä nyrkkiä pöytään ja laittaa niskuroijaa järjestykseen. AKT:n demaripesä kaipaisi laajempaakin tuuletusta, sillä AKT:n tiedotuspäällikkö Hilkka Ahde (sdp) on lehtiuutisten mukaan Rädylle pelkkää ilmaa.

 

Autonkuljettajat ja kuljetusala kokonaisuudessaan tekevät koko yhteiskunnan kannalta tärkeää työtä. Liiton palkkajohtajan toiminta on nyt taas jälleen kerran kuitenkin murentamassa sitä arvostusta, jota AKT:n väki nauttii kansalaisten mielissä.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: tulopoliittinen raamisopimus 2011, AKT, Timo Räty, Hilkka Ahde, SDP,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini