Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Hallitus hivuttaa Suomea Natoon

Perjantai 2.11.2012 - -Esko Erkkilä-


Jo on aikoihin eletty, kun kokoomuslainen presidentti ja demarivetoinen ulkoministeriö hivuttavat Suomea Nato-jäsenyyteen!

 

En näe pitkällä tähtäyksellä mitään vikaa, että Suomi etsiytyy Nato-kumppanuuteen, mutta se oli minulle yllätys, että kokoomustaustaisella presidentti Sauli Niinistöllä ja erityisesti demarijohdolla on tavaton kiire päästä Naton ytimeen.

 

Kysyn vaan, että miksi?

 

Vastustan Suomen Ilmavoimien osallistumista Islannin ilmatilan valvontaan.

 

Näen, että poliittiset päättäjät ovat jo nyt ”iskeneet suonta” Puolustusvoimien taloudellisten resurssien kuppaamisessa ja on itsestään selvää, että voimavarojen tuhlaaminen vieraan valtion ilmatilan valvomiseen jatkaa kansallisen puolustuksemme rapauttamista.

 

Ilmavoimissa enimmät kertausharjoituspäiväni palvelleena ja sieltä yliluutnanttina kotiutettuna kannan huolta kertausharjoitusten vähentämisestä ja siitä, että niiden vähentäminen vauhdittuu Islannin operaation vaatimien taloudellisten panostusten vuoksi.

 

Presidentti Halonen vaikeutti Suomen puolustamista miinojen hävittämisellä ja nyt Suomen puolustamisesta tehdään entistä vaikeampaa, kun vähäisiä voimavaroja suunnataan Islannin ilmatilan valvontaan.

 

Arvostan, että erityisesti naiset kavahtavat Suomen osallistumista Islannin ilmatilan valvontaan.

 

Kummastelen, että kokoomuslainen pääministeri Jyrki Katainen on mennyt julkisuudessa toteamaan Suomen osallistuvan Islannin ilmatilan valvontaan. Kyse on kuitenkin eduskunnan vallassa olevasta asiasta ja silloin pääministerillä on siinä päätöksenteossa ainoastaan juoksupojan rooli!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Islannin ilmatilan valvominen, Islannin ilmatilan puolustaminen, Keflavik, miinakielto, Tarja Halonen, Tarja Halosen ajama miinakielto, Suomen puolustuskyvyn rapauttaminen, Jyrki Katainen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini