Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ministeri-Audin nahkapenkin lumo selätti Vihreän aatteen

Keskiviikko 20.3.2013 - -Esko Erkkilä-


Harmaa talous vietti eilen riemujuhlaa, kun pimeän työvoiman käyttämisestä narahtanut kehitysministeri Heidi Hautala vakuutti televisiokameroiden loisteessa, että hän aikoo kärähtämisestään huolimatta jatkaa ministerinä!

 

Ilmoituksellaan ministeri Hautala ”globalisoi” Suomeen kreikkalaisen, italialaisen ja espanjalaisen systeemin, joka vähät välittää lainsäädännön määräyksistä harmaan talouden kitkemisessä.

 

Hautala on yrittänyt profiloitua Venäjä-kriitikkona, mutta hänen eilinen esiintymisensä oli juuri sitä toimintaa, joka julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan on hänen inhokkimaassaan tavanomaista.

 

Hautalan yritys vetää omiin virheisiinsä syyllisiksi Juha Molarin ja kohu-dosentti Johan Bäckman´n korjaa ainakin minun arvomaailmassani kertaheitolla Molarin ja ”kohu-dosentin” osakkeita! Olen pahoillani!

 

Hautalalla olisi eilen ollut tuhannen taalan paikka vielä saada suomalaisten osittaiset sympatiat puolelleen, mutta mustan ministeri-Audin nahkapenkkien lumo voitti järkevän toiminnan periaatteen.

 

Jos kehitysministerin toiminta saa nyt hyväksynnän, on todettava Suomessa ministeritasolla olevan oikein, että pimeitä töitä kuititta saa tehdä ”Hautalan verran”. Heidi Hautalan luomaa käytäntöä ei muuta miksikään se, että kyseinen henkilö on harjoittanut harmaata taloutta ennen ministeriksi tuloaan.

 

Nyt olisi mielestäni luotava selkeät euromääräiset summat, että kuinka paljon tavallinen kansalainen voi harjoittaa harmaata taloutta ilman jälkiseuraamuksia. Oletan, että tavallisella kansalaisella euromääräiset summat ovat suuremmat kuin ”Hautalan verran”.

 

Kehitysministeri Heidi Hautala harrasti harmaata taloutta kahdesti ja selvisi siitä pyytämällä anteeksi menettelyään Jyrki Kataisen hallitukselta ja Vihreältä eduskuntaryhmältä.

 

On tämän jälkeen selvää, että tavallinen kansalainen saa harjoittaa harmaata taloutta ainakin kahdesti, mutta onko sallittu rikkomusten lukumäärä suurempi sellaisella henkilöllä, joka ei aio koskaan nousta ministeriksi? Kuka vastaa?

 

Toivon Suomen ja suomalaisten kannalta, että Hautala-case ei ole vielä loppuunkäsitelty!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Heidi Hautala, kehitysministeri Heidi Hautala, Heidi Hautalan harmaan talouden toiminta, Heidi Hautalan rötöstely, Juha Molari, Johan Bäckman. kohudosentti, kohudosentti Johan Bäckman, Jyrki Kataisen hallitus, Vihreä eduskuntaryhmä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini