Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ministeri-Audin nahkapenkin lumo selätti Vihreän aatteen

Keskiviikko 20.3.2013 - -Esko Erkkilä-

Harmaa talous vietti eilen riemujuhlaa, kun pimeän työvoiman käyttämisestä narahtanut kehitysministeri Heidi Hautala vakuutti televisiokameroiden loisteessa, että hän aikoo kärähtämisestään huolimatta jatkaa ministerinä!

 

Ilmoituksellaan ministeri Hautala ”globalisoi” Suomeen kreikkalaisen, italialaisen ja espanjalaisen systeemin, joka vähät välittää lainsäädännön määräyksistä harmaan talouden kitkemisessä.

 

Hautala on yrittänyt profiloitua Venäjä-kriitikkona, mutta hänen eilinen esiintymisensä oli juuri sitä toimintaa, joka julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan on hänen inhokkimaassaan tavanomaista.

 

Hautalan yritys vetää omiin virheisiinsä syyllisiksi Juha Molarin ja kohu-dosentti Johan Bäckman´n korjaa ainakin minun arvomaailmassani kertaheitolla Molarin ja ”kohu-dosentin” osakkeita! Olen pahoillani!

 

Hautalalla olisi eilen ollut tuhannen taalan paikka vielä saada suomalaisten osittaiset sympatiat puolelleen, mutta mustan ministeri-Audin nahkapenkkien lumo voitti järkevän toiminnan periaatteen.

 

Jos kehitysministerin toiminta saa nyt hyväksynnän, on todettava Suomessa ministeritasolla olevan oikein, että pimeitä töitä kuititta saa tehdä ”Hautalan verran”. Heidi Hautalan luomaa käytäntöä ei muuta miksikään se, että kyseinen henkilö on harjoittanut harmaata taloutta ennen ministeriksi tuloaan.

 

Nyt olisi mielestäni luotava selkeät euromääräiset summat, että kuinka paljon tavallinen kansalainen voi harjoittaa harmaata taloutta ilman jälkiseuraamuksia. Oletan, että tavallisella kansalaisella euromääräiset summat ovat suuremmat kuin ”Hautalan verran”.

 

Kehitysministeri Heidi Hautala harrasti harmaata taloutta kahdesti ja selvisi siitä pyytämällä anteeksi menettelyään Jyrki Kataisen hallitukselta ja Vihreältä eduskuntaryhmältä.

 

On tämän jälkeen selvää, että tavallinen kansalainen saa harjoittaa harmaata taloutta ainakin kahdesti, mutta onko sallittu rikkomusten lukumäärä suurempi sellaisella henkilöllä, joka ei aio koskaan nousta ministeriksi? Kuka vastaa?

 

Toivon Suomen ja suomalaisten kannalta, että Hautala-case ei ole vielä loppuunkäsitelty!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heidi Hautala, kehitysministeri Heidi Hautala, Heidi Hautalan harmaan talouden toiminta, Heidi Hautalan rötöstely, Juha Molari, Johan Bäckman. kohudosentti, kohudosentti Johan Bäckman, Jyrki Kataisen hallitus, Vihreä eduskuntaryhmä.

Joka on vähässä vilpillinen, on paljossa petollinen!

Lauantai 16.3.2013 - -Esko Erkkilä-

Vihreiden kehitysministeri Heidi Hautala on jäänyt kiinni pimeän työvoiman käytöstä.


Ministeri Hautala on europarlamentaarikkona toimiessaan teettänyt pimeitä töitä.

 

Pimeän työvoiman käyttäminen täyttänee ministeri Heidi Hautalan kohdalla jatkuvuuden tunnusmerkit, sillä hän on pimeän siivoustyön lisäksi teettänyt asuntoonsa kaksi ovilevyä ja maksanut töistä työntekijöille suoraan käteen ja jättänyt eläkemaksut maksamatta.

 

Eläkemaksuista laistaminen on tuonut selkeää taloudellista etua Hautalalle ja se on merkinnyt työntekijöille, että heidän eläkkeensä ei ole kertynyt Hautalalle pimeänä tehdystä työstä.

 

Ministeri Hautalan toiminta harmaan talouden vastaista työtä ohjaavassa ministerityöryhmässä on tapauksen jälkeen hyvin kiistanalainen, sillä nyt tuossa ryhmässä pukki on kaalimaan vartijana!

 

Pääministeri Jyrki Katainen ja Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ovat kertoneet, että Hautala saa jatkaa, kuin mitään ei olisi tapahtunut! Ihmeellinen tulkinta pääministeriltä ja ympäristöministeriltä!


Vihreiden (jotkut sanovat "Virheiden") eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Haavisto on oikealla tiellä, kun hän totesi eilen näin: "Hautala on töpännyt selvästi, koska hän on maksanut pimeästi."


Arvostan Haaviston kannanottoa ja toivon, että se johtaa siihen, että Heidi Hautala osaa tehdä aiheuttamastaan skandaalista oikeat johtopäätökset.


Hautalan toiminnasta tulee helposti mieleen suomalainen sananlasku, joka kuuluu näin:


"Joka on vähässä vilpillinen, on paljossa petollinen!"

 

Kysymykseni kuuluukin näin:

 

Voiko pimeän työvoiman käyttöön syyllistynyt henkilö toimia ministerinä harmaata taloutta vastustavassa ministeriryhmässä?

 

Käyttääkö harmaata taloutta vastustava ministeriryhmä perusteena Hautalan toimintaa, kun se määrittelee laillisesti pimeänä teetettävän työn euromäärät?

 

Se on todettava, että ministeri Heidi Hautalan kuuluminen harmaata taloutta vastustavan ministeriryhmän työhön tuo ainakin todellista asiantuntemusta työryhmän työskentelyyn!

 

Onko kansalaisten todellakin hyväksyttävä hallituksen ja Vihreiden kehitysministerin toiminta?

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heidi Hautala, Heidi Hautala (vihreät), Vihreiden Heidi Hautala, Heidi Hautala ja pimeät työt, kehitysministeri Heidi Hautala ja pimeät työt, harmaata taloutta vastustava ministeriryhmä, Pekka Haavisto,