Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Mehiläiskuningatar kaatui

Lauantai 12.10.2013 - -Esko Erkkilä-

Aamulehdessä toimittaja Matti Mörttisen 19.3.2013 julkaistu juttu ”Analyysi: Mehiläiskuningatar ei luovuta” käsittelee Heidi Hautalan erikoista uraa suomalaisena päättäjänä.

 

Lainaan tähän juttuuni Mörttisen käyttämää ja yleisesti tiedossa olevaa mehiläiskuningatar-luonnehdintaa Hautalasta, kun kommentoin eilistä Hautalan kompastumista.

 

Eiliset tapahtumat olivat suuri helpotus Suomelle, mutta ne antavat helpotuksen tunteen lisäksi paljon aihetta huoleen.

 

Onko Vihreiden Suomi todella sellainen, kuin Hautalan kaatumiseen johtaneista kuvioista eilen paljastui?

 

Hautalan antamasta selityksestä muka unohtui jutun karmein osuus eli se, että Arctia Schippingin hallituksen puheenjohtajaa sekä toimitusjohtajaa uhattiin potkuilla, jos he eivät olisi suostuneet rikosilmoituksen poisvetämiseen!

 

Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja tamperelainen Oras Tynkkynen kunnostautui perusteellisesti, kun väitti, että se aineisto, jossa toimitusjohtajaa uhattiin potkuilla, ”putosi Hautalan infotilaisuuden taustamateriaaleista vahingossa pois”.

 

Uskokoon ken tahtoo.

 

Millainen on se puolitotuuksien, ”unohdusten” ja ilmeisesti jopa valheiden määrä, jolla Vihreiden lauma sumuttaa suomalaisia?

 

Eiliset iltauutiset olivat surullista katseltavaa, kun Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö jaksoi pyörittää levyä, jossa totesi Hautalan menetelleen oikein.

 

Ihmeellistä on myös se, että pääministeri Jyrki Katainen taas jälleen kerran osoitti puuttuvat johtamiskykynsä, kun pyyteli oikeuskansleria linjaamaan, että milloin ministeri voi toimia lainsäädäntöä vastaan – todella käsittämätöntä!

 

Eilisen positiivista satoa oli puolestaan se, kun kansanedustaja Mikko Alatalo epäili liikenneministeri Merja Kyllösen toimineen jäänmurtaja-asioissa yhteistuumin nyt eroamaan joutuneen Heidi Hautalan ja hänen hengenheimolaistensa kanssa suomalaista hyvinvointia ja talouselämää vastaan. Myös tämä asia on pengottava perusteellisesti.

 

On selvää, että Kataisen hallituksen niitä temppuja, jotka putkahtivat päivänvaloon eilen, ei tutkita viikossa eikä kahdessa. Saamme valmistautua Vihreiden aiheuttaman ongelman pyykinpesuun pitkälle tulevaisuuteen.

 

 

***********

 

Keskustelut Heidi Hautalan seuraajasta alkoivat välittömästi eilen.

 

 

 

hassi

 

 

Olin paikalla Tampereen Yliopistolla järjestetyssä ”Mepit tentissä!” –tilaisuudessa, kun Ylen toimittajat kysyivät nykyisen europarlamentaarikko Satu Hassin kiinnostusta Hautalan seuraajaksi. 

Seurasin haastattelua ”kuvausetäisyydeltä”, mutta en kuullut Hassin vastauksia.

Kuuntelin Hassin vastauksen televisiosta ja hän vastasi näin: ”Alan miettiä sitä jos kysytään, mutta ei ole kyllä tähän mennessä kysytty.”

Seurasin Satu Hassia hyvin läheltä eilen klo 10.00 eteenpäin ja tuo hänen vastauksensa kuvattiin klo 13.35, joten olisi ollut pieni ihme, jos häntä jo tuolloin olisi oltu kysytty ministeripostin hoitajaksi.

 

Eilisissä kymppiuutisissa todettiin, että vuorineuvoksilta menee viskipaukku väärään kurkkuun, jos Hassi tulee Hautalan seuraajaksi!

 

 

 

************

 

Minulta ei tulla kyselemään, että kenet Vihreiden nyt pitäisi nimittää Heidi Hautalan seuraajaksi.

 

Olen kuitenkin isänmaan parasta ajatteleva ja jos Vihreiden sallitaan jatkavan hallituksessa, niin ministeriksi olisi nyt valittava Tuija Brax.

 

Brax omaa lakimieskoulutuksen ja uskon, että hän ei sortuisi ainakaan niihin alokasmaisiin virheisiin, joihin mehiläiskuningatar lankesi.

 

***********

 

Vihreät ovat tulleet maksamaan suomalaisten hyvinvoinnille Kataisen hallitustaipaleen aikana määrättömiä summia.

 

Toivoa sopii, että Vihreiden hallitustaival päättyisi viimeistään seuraavissa eduskuntavaaleissa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heidi Hautala, ministeri Hautala, Oras Tynkkynen, Tuija Brax, Mikko Alatalo,

Vihreiden ministerit ovat laajentaneet laintulkintoja luikureiden hyväksi

Lauantai 20.4.2013 - -Esko Erkkilä-

Ilman kuittia tavaroita ja palveluksia ostavat, ylinopeutta ajavat ja muuta luikuria harrastavat kiittävät vihreiden Heidi Hautalaa ja Ville Niinistöä niistä palveluksista, joita mainitut ministerit ovat tehneet lakia vieroksuville kansalaisille.

 

Vihreiden kehitysministeri Heidi Hautala loi ansiokkaasti uutta laintulkintaa, kun hän kuittasi pimeästi teettämänsä timpurityöt pyytämällä menettelyään anteeksi Vihreiden eduskuntaryhmältä ja taisi siinä samassa anteeksipyynnönpoikanen singahtaa myös Kataisen hallituksen suuntaan.

 

On selvää, että ministeri Hautala ei nähnyt luikurointinsa haittaavan lainkaan ministeritehtävänsä suorittamista. Ihmeellistä, mutta totta!

 

Vihreiden ympäristöministeri Ville Niinistö vei luikurimaisen käytöksensä Hautalaakin korkeampiin svääreihin, sillä tavalliselle kansalaiselle olisi ”häkki heilahtanut” ajokortin menettämisen muodossa, jos satasen nopeusrajoitusalueella ajonopeudeksi olisi mitattu 139 km/tunnissa.

 

On muuten vaikea käsittää, että satasen rajoitusalueella kukaan tavalliset hoksottimet omaava pystyy ajamaan noin holtittoman lujaa, kuin ministeri Niinistö Paimiossa VT1:llä ajoi.

 

Ministeri Niinistön tapa säilyttää Eduskunnan autotallissa ilmaiseksi entisen puolisonsa autoa kuukausikaupalla osoittaa, että Ville Niinistön arvostelukyky ministerin tehtävien suorittamiseen on asetettava vahvaan harkintaan.

 

Ympäristöministeri Ville Niinistö on todella ”monityötaitoinen” laintulkinnan mestari, sillä suuren ylinopeuden ja auton säilyttämisen luvatta Eduskunnan autotallissa lisäksi hän on ajellut autolla, jolla ei Suomessa saisi suomalainen lainkaan yksistään ajella!

 

Odotan mielenkiinnolla tapauksia, joissa tavalliselle suomalaiselle ollaan määräämässä joitain rangaistuksia tai taloudellisia sanktioita, jos hän on erehtynyt teettämään vaikkapa kotinsa remonttihommia pimeästi eli ilman kuittia.

 

Myös reilua ylinopeutta ajavien tavallisten suomalaisten kohtaamat sakko- tai ajokortin poisottamiseen liittyvät tapahtumat saavat aivan uuden käänteen, jos rangaistuksen kohteeksi joutuneet alkavat prosessin, jossa tukeutuvat ympäristöministeri Niinistön saamaan erityiskohteluun.

 

On selvää ja luonnollista, että vihreiden ministereiden Hautalan ja Niinistön menettelyt lainsäädännön harmaalla alueella nakertavat vakavasti kaikkien ministereiden arvovaltaa.

 

Hautalan ja Niinistön näkeminen televisioruudussa merkitsee, että heidän kulloinkin esittämänsä asia jää taka-alalle ja kansalaiset mieltävät heidät kansakunnan luikureiksi.

 

Onko Vihreillä tähän varaa?

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vihreät luikurit, Heidi Hautala, Ville Niinistö, remonttihommat pimeästi, ministerin ylinopeus, luvaton autopaikka, autovero,

Ministeri-Audin nahkapenkin lumo selätti Vihreän aatteen

Keskiviikko 20.3.2013 - -Esko Erkkilä-

Harmaa talous vietti eilen riemujuhlaa, kun pimeän työvoiman käyttämisestä narahtanut kehitysministeri Heidi Hautala vakuutti televisiokameroiden loisteessa, että hän aikoo kärähtämisestään huolimatta jatkaa ministerinä!

 

Ilmoituksellaan ministeri Hautala ”globalisoi” Suomeen kreikkalaisen, italialaisen ja espanjalaisen systeemin, joka vähät välittää lainsäädännön määräyksistä harmaan talouden kitkemisessä.

 

Hautala on yrittänyt profiloitua Venäjä-kriitikkona, mutta hänen eilinen esiintymisensä oli juuri sitä toimintaa, joka julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan on hänen inhokkimaassaan tavanomaista.

 

Hautalan yritys vetää omiin virheisiinsä syyllisiksi Juha Molarin ja kohu-dosentti Johan Bäckman´n korjaa ainakin minun arvomaailmassani kertaheitolla Molarin ja ”kohu-dosentin” osakkeita! Olen pahoillani!

 

Hautalalla olisi eilen ollut tuhannen taalan paikka vielä saada suomalaisten osittaiset sympatiat puolelleen, mutta mustan ministeri-Audin nahkapenkkien lumo voitti järkevän toiminnan periaatteen.

 

Jos kehitysministerin toiminta saa nyt hyväksynnän, on todettava Suomessa ministeritasolla olevan oikein, että pimeitä töitä kuititta saa tehdä ”Hautalan verran”. Heidi Hautalan luomaa käytäntöä ei muuta miksikään se, että kyseinen henkilö on harjoittanut harmaata taloutta ennen ministeriksi tuloaan.

 

Nyt olisi mielestäni luotava selkeät euromääräiset summat, että kuinka paljon tavallinen kansalainen voi harjoittaa harmaata taloutta ilman jälkiseuraamuksia. Oletan, että tavallisella kansalaisella euromääräiset summat ovat suuremmat kuin ”Hautalan verran”.

 

Kehitysministeri Heidi Hautala harrasti harmaata taloutta kahdesti ja selvisi siitä pyytämällä anteeksi menettelyään Jyrki Kataisen hallitukselta ja Vihreältä eduskuntaryhmältä.

 

On tämän jälkeen selvää, että tavallinen kansalainen saa harjoittaa harmaata taloutta ainakin kahdesti, mutta onko sallittu rikkomusten lukumäärä suurempi sellaisella henkilöllä, joka ei aio koskaan nousta ministeriksi? Kuka vastaa?

 

Toivon Suomen ja suomalaisten kannalta, että Hautala-case ei ole vielä loppuunkäsitelty!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heidi Hautala, kehitysministeri Heidi Hautala, Heidi Hautalan harmaan talouden toiminta, Heidi Hautalan rötöstely, Juha Molari, Johan Bäckman. kohudosentti, kohudosentti Johan Bäckman, Jyrki Kataisen hallitus, Vihreä eduskuntaryhmä.

Aikovatko hallitus ja vihreät kuitata ministeri Heidi Hautalan töppäilyt näin kevyesti!

Sunnuntai 17.3.2013 - -Esko Erkkilä-

Vihreiden kehitysministeri Heidi Hautala on narahtanut pimeän työvoiman käyttämisestä.

 

Vakavaksi vihreän ministerin Hautalan töppäilyt muodostuvat sen vuoksi, että hän kuuluu Kataisen-Urpilaisen hallituksessa harmaan talouden vastaista työtä ohjaavaan ministeriryhmään.

 

Eilen tuli julkisuuteen tieto, että Vihreiden porukka on erottamassa ministeri Hautalan mainitusta ministeriryhmästä.

 

Erottaminen harmaan talouden vastaista työtä ohjaavasta ministeriryhmästä ei ole riittävä toimenpide töppäilleelle ministerille – Vihreiltä pitäisi ehdottomasti löytyä kanttia vaihtaa ministeri Heidi Hautala sellaiseen henkilöön, joka nauttisi kansalaisten luottamusta.

 

Ministeri Hautala on pyytänyt tekemisiään anteeksi hallitukselta ja Vihreiden eduskuntaryhmältä, mutta hän ei ole korviaan lotkauttanut Suomen kansalaisten suuntaan.

 

On selkeästi todettava, että Suomen hallitukselle ja Vihreiden eduskuntaryhmälle osoitettu anteeksipyyntö ei riitä – ainoa oikea toimenpide on eroilmoituksen jättäminen Valtioneuvoston jäsenyydestä!

 

Vihreiden Heidi Hautalan jatkaminen Jyrki Kataisen hallituksessa olisi selkeä viesti kansalaisille, että verotöppäilyjen anteeksipyynnön osoittaminen hallitukselle ja Vihreiden eduskuntaryhmälle on riittävä toimenpide kenelle vain esim. pimeän työvoiman käyttämisestä.

 

Tätäkö Suomen hallitus ja Vihreät tosiaan tarkoittavat?

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heidi Hautala, Heidi Hautalan töppäilyt, Kataisen-Urpilaisen hallitus, Heidi Hautala ja pimeän työvoiman käyttäminen,

Joka on vähässä vilpillinen, on paljossa petollinen!

Lauantai 16.3.2013 - -Esko Erkkilä-

Vihreiden kehitysministeri Heidi Hautala on jäänyt kiinni pimeän työvoiman käytöstä.


Ministeri Hautala on europarlamentaarikkona toimiessaan teettänyt pimeitä töitä.

 

Pimeän työvoiman käyttäminen täyttänee ministeri Heidi Hautalan kohdalla jatkuvuuden tunnusmerkit, sillä hän on pimeän siivoustyön lisäksi teettänyt asuntoonsa kaksi ovilevyä ja maksanut töistä työntekijöille suoraan käteen ja jättänyt eläkemaksut maksamatta.

 

Eläkemaksuista laistaminen on tuonut selkeää taloudellista etua Hautalalle ja se on merkinnyt työntekijöille, että heidän eläkkeensä ei ole kertynyt Hautalalle pimeänä tehdystä työstä.

 

Ministeri Hautalan toiminta harmaan talouden vastaista työtä ohjaavassa ministerityöryhmässä on tapauksen jälkeen hyvin kiistanalainen, sillä nyt tuossa ryhmässä pukki on kaalimaan vartijana!

 

Pääministeri Jyrki Katainen ja Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ovat kertoneet, että Hautala saa jatkaa, kuin mitään ei olisi tapahtunut! Ihmeellinen tulkinta pääministeriltä ja ympäristöministeriltä!


Vihreiden (jotkut sanovat "Virheiden") eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Haavisto on oikealla tiellä, kun hän totesi eilen näin: "Hautala on töpännyt selvästi, koska hän on maksanut pimeästi."


Arvostan Haaviston kannanottoa ja toivon, että se johtaa siihen, että Heidi Hautala osaa tehdä aiheuttamastaan skandaalista oikeat johtopäätökset.


Hautalan toiminnasta tulee helposti mieleen suomalainen sananlasku, joka kuuluu näin:


"Joka on vähässä vilpillinen, on paljossa petollinen!"

 

Kysymykseni kuuluukin näin:

 

Voiko pimeän työvoiman käyttöön syyllistynyt henkilö toimia ministerinä harmaata taloutta vastustavassa ministeriryhmässä?

 

Käyttääkö harmaata taloutta vastustava ministeriryhmä perusteena Hautalan toimintaa, kun se määrittelee laillisesti pimeänä teetettävän työn euromäärät?

 

Se on todettava, että ministeri Heidi Hautalan kuuluminen harmaata taloutta vastustavan ministeriryhmän työhön tuo ainakin todellista asiantuntemusta työryhmän työskentelyyn!

 

Onko kansalaisten todellakin hyväksyttävä hallituksen ja Vihreiden kehitysministerin toiminta?

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heidi Hautala, Heidi Hautala (vihreät), Vihreiden Heidi Hautala, Heidi Hautala ja pimeät työt, kehitysministeri Heidi Hautala ja pimeät työt, harmaata taloutta vastustava ministeriryhmä, Pekka Haavisto,