Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vihulan kartano näyttää kadottaneen virolaisen kartanoilmeensä

Torstai 10.10.2013 - -Esko Erkkilä-


Olemme muutamana keväänä ajatelleet Türin kukkamarkkinoiden yhteydessä yöpymistä Vihulan kartanossa.

 

Aina kuitenkin joku muu yöpymispaikka on vienyt voiton ja agrologien elokuisen Viron kartanokierroksen aikana varmistui, että päätöksemme on ollut ilmeisen oikea.

 

Vihulan kartano on tavoitellut pääsyä standardihotellien joukkoon ja on ilmiselvästi pyrkimyksissään onnistunut. Kartanomiljöössä virolaisuutta vielä ilmenee, mutta sisätiloista se on saatu poistettua – harmi!


Emme käyneet hotellihuoneissa, mutta joku oli tietävinään, että ne kaikki ovat samanlaisia! Se jos mikä tappaa kiinnostuksen "majataloa" kohtaan!

 

 

vihu1

 

Kartanon päärakennus on kunnostettu hienosti.

 

 

 

vihu2

 

Myös takakartano on onnistuttu entisöimään hyvin.

 

 

 

vihu3

 

Kartanomiljöön läpi virtaa Mustoja – suomeksi Mustapuro – ja siihen on kartanon kohdalle padottu patolampi…

 

 

 

vihu4

 

…siltoineen.

 

 

 

vihu5

 

Kartanon ravintola LaBoheme on arvokkaan näköinen, mutta ainakaan minun makuuni se ei ”kolahtanut”.

 

 

 

vihu6

 

Vihulassa on laaja valikoima kokous- ja juhlatiloja.

 

 

 

vihu7

 

Kokoustiloja meille esitellyt pyntätty neitokainen (oikealla) ei kokenut meitä todellisiksi  asiakaskandidaateiksi ja se varmaan osaltaan vaikuttaa, että en osaa arvostaa korkealle Vihulan kartanon tarjoamia palveluksia.

 

 

Hienoisen negatiivinen fiilikseni ei saa vaikuttaa lukijoitteni kiinnostukseen Vihulan kartanoa kohtaa. Minua tuskin kuitenkaan tullaan näkemään Vihulan kartanon asiakkaana.

 

Fiiliksiini vaikuttaa varmaan myös se, että näimme kartanomatkamme aikana niin erikoisia ja mielenkiintoisia virolaistyylisiä kartanoita, että standardimuottiin valettu Vihula ei innostanut.


Vihulan kartanolla on laajat nettisivut ja niiden osoite on www.vihulamanor.com


 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Vihulan kartano, Vihula, Türin kukkamarkkinat, Mustoja, Mustapuro, LaBoheme, agrologit Virossa 2013,


Kommentit

10.2.2014 21.19  Päivi Korkeamäki

Olin viime kesänä Vihulassa Tuovisen Turin kukkamarkkina matkalla. Ihana, upea, hieno, rauhallinen paikka. sinne menen varmasti uudellenkin. Kuin olisi pikkuruisessa kylässä vieraillut ja se luonto, sen tahdon kokea uudelleen.
Tänä vuonna kuiyenkin Rakvere- Turi kolmen päivän matka, ehkä löydän Rakverestä jotain, ensimmäisellä käynnilläni n. 1,5 v sitten jäi vain harmaan mitättömän pikkukaupungin kuva. Tosin olimme siellä vain yhden illan, yön yli ja aamula matka jatkui eteenpäin.

10.2.2014 22.55  -Esko Erkkilä-

Hei Päivi!

Jos olet keväällä Tyrin reissulla Tuovisen matkalla, tulemme tapaamaan! Keväällä on jo kolmas kerta, kun teemme Tyrin matkan Rakveren kautta Tuovisen kyydillä. Enimmät taimet ostamme Rakveren torilta, kuten olemme tehneet jo kahtena edellisvuonnakin! Rakveressä pitää olla yksi kokonainen päivä - vain siten näkee ja kokee Rakveren parhaimman puolen!

26.5.2015 13.19  Tiina J

Minulla on majoituskokemus Vihulan Kartanosta kolmen yön osalta. Onneksi en osunut lukemaan kommenttejasi etukäteen. Koin paikan oikein loistavaksi, asiakaspalvelu oli ystävällistä, aamiainen upeampi kuin missään koskaan ennen. Meille Vihula oli enemmänkin tukikohta ja majoituspaikka kierrellessämme lähiympäristössä. Esim. heidän SPA-palveluistaan en osaa kommentoida. Minä voin paikkaa kyllä suositella :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini