Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustelutilaisuus Viljakkalan terveyspalveluiden tulevaisuudesta tänään eli 30.10. klo 17

Keskiviikko 30.10.2013 - -Esko Erkkilä-


Ylöjärven kaupungin Viljakkala-neuvoston jäsenenä ja sen varapuheenjohtajana sain eilen sähköpostiini ilmoituksen, että Ylöjärven kaupungin johtoryhmä oli maanantaina 28.10.2013 päättänyt järjestää yleisötilaisuuden Viljakkalan terveyspalveluiden uudelleen järjestämishankkeista keskiviikkona 30.10.2013 klo 17.00.

Ylöjärven kaupungin johtoryhmän päätös merkitsee, että samalle hetkelle päätettyä Viljakkala-neuvoston kokousta pitää siirtää ainakin tunnilla eteenpäin.

Ylöjärven kaupungin johtoryhmän laatima ilmoitus on eilen eli päivää ennen yleisötilaisuutta laitettu esille Ylöjärven kaupungin nettisivuille.

Tiedote kuuluu näin (sen otsikko on tämän juttuni otsikkona):

***********

Ylöjärven kaupunki järjestää keskustelutilaisuuden Viljakkalan terveyspalveluista keskiviikkona 30.10.2013 kello 17 Viljakkalan kirjastossa (Aittatie 2).

Keskustelutilaisuudessa alustaa ja kysymyksiin vastaa Ylöjärven kaupungin terveys- ja sosiaalijohtaja Anne Santalahti.

Keskustelutilaisuus liittyy kaupungin ensi vuoden talousarvion valmisteluun ja sen yhteydessä esillä nousseisiin mahdollisiin toimipistemuutoksiin terveyspalveluissa.

Vaikean taloustilanteen takia talousarviota valmisteltaessa on mietitty säästökohteita sekä rakenteellisia muutoksia kaupungin palveluissa.

Kaupunginjohtajan talousarvioesitys valmistuu kaupunginhallituksen kokoukseen 4.11. Kaupunginhallitus käsittelee talousarviota vielä 18.11., jolloin se tekee ehdotuksensa kaupunginvaltuustolle. Valtuusto päättää vuoden 2014 talousarviosta kokouksessaan 12.12.2013.

Keskustelutilaisuus päättyy noin kello 18, jolloin alkaa Viljakkala-neuvoston normaali kokous.

Keskustelutilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

 

Tiina Helminen
Tiedotustoimittaja
Ylöjärven kaupunki
Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 050 437 1247
tiina.helminen@ylojarvi.fi

www.ylojarvi.fi

************

 

Jokainen voi itse päätellä, että miten hyvin Ylöjärven kaupungin johtoryhmän päätös sopii hyvän hallintotavan, avoimen päätöksenteon sekä asukasmielipiteen kuulemisen  periaatteisiin.

 

Toivon myöhäisestä kutsumisesta huolimatta vilkasta osanottoa tilaisuuteen.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Viljakkalan terveyspalvelut, terveys- ja sosiaalijohtaja Anne Santalahti, Anne Santalahti, Ylöjärvi, Viljakkalan kuntaliitos Ylöjärveen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini