Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tampereen luvattuja muutoksia ei ole tapahtunut - luvut synkkenevät

Lauantai 18.10.2014 - -Esko Erkkilä-


Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö ry:n syyskokous järjestettiin viime keskiviikkona eli 15.10.2014.

Laadimme kokouksessamme kannanoton ja lähetimme sen lehdistölle siten, että se oli julkaisuvapaa eilen klo 13.00.

Kannanottomme kuuluu näin:

Tampereen luvattuja muutoksia ei ole tapahtunut – luvut synkkenevät

Tampereen keskusta kiinnittää huomiota pahenevaan työttömyyteen ja synkkeneviin talouslukuihin.  Pormestariohjelmassa vakuutettiin, että Tampereen pormestarikoalitiolla on realistinen käsitys vaikeutuvasta taloustilanteesta ja muutos parempaan luvattiin mm talouden, työllisyyden ja rakenteellisten muutosten alueella.

Tampereen kaupunki on siirtynyt mielikuvien maailmaan, jonka tuloksena on kurjistuva talous, historialliset  20 000 työtöntä ja tutkijoiden mukaan paha johtamisongelma. Luvattujen rakenteellisten muutosten sijaan on tehty yksittäisiä toimenpiteitä, joita kutsutaan rakenteellisiksi muutoksiksi.

Kuntalaisten kannalta on muistettava, että rakenteelliset muutokset eivät heikennä palveluita kuten tapahtuu nyt käytössä olevilla säästökeinoilla. 

Vuoden 2014 talous voidaan pelastaa enää epätoivoisilla omaisuuden myynneillä. Tarvitsemme pikaisesti toimikunnan selvittämään, millä uskottavilla keinoilla Tampereen kehityksessä saadaan selkeä muutos. Suunnan muuttuminen on tarpeellista olla näkyvissä viimeistään keväällä, kun valtuusto käsittelee vastuuvapauden myöntämistä synkästä vuodesta 2014.

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana jatkaa Esko Erkkilä ja sihteerinä Titta Mattila. Varapuheenjohtajaksi valittiin uutena insinööri, ylempien toimihenkilöiden luottamusmies Kalle Kiili.

Tampereen keskusta katsoo luottavaisesti tuleviin eduskuntavaaleihin.  Muuttunut poliittinen tilanne luo todellisen  mahdollisuuden , että Keskustalta  saadaan Tampereella useita kansanedustajia.

 

Lisätietoja

Esko Erkkilä                                                                Timo Hanhilahti

050 5564878                                                              040 8004906

**************

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esko Erkkilä, kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja Kalle Kiili, kunnallisjärjestön sihteeri Titta Mattila, Keskusta on huolissaan Tampereen taloudellisesta tilanteesta,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini