Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Työ jatkuu

Perjantai 16.10.2015 - -Esko Erkkilä-

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö syyskokousti keskiviikkona 14.10.2015 ja valitsi mm. puheenjohtajan vuodelle 2016.

 

Sain yksimielisen luottamuksen kunnallisjärjestömme puheenjohtajaksi nyt jo kolmannelle vuodelle.

 

Kiitän tässäkin siitä luottamuksesta, jonka sain jäsenistöltämme toissailtana.

 

Yksimielinen valinta on nöyrän kiitoksen paikka ja velvoittaa jatkossakin kuuntelemaan jäsenistöä sekä laajemmaltikin tamperelaisia ja myös pirkanmaalaisia, sillä onhan Tampere Pirkanmaan veturi.

 

 

***************

 

 

Jotain olemme varmaan tehneet oikeinkin, mutta paljossa on parantamisen varaa.

 

Vuosi 2016 on vuonna 2017 suoritettavien kuntavaalien edeltävä vuosi.  Erityisesti jo ensi vuoden loppupuolisko on tiukkaa vääntöä, kun mielessä on kuntavaalit huhtikuun 9. päivänä 2017.

***********

 

Koskettelin toissailtaisen kokouksemme avauspuheessani valmistautumista vuoden 2017 kuntavaaleihin ja painotin, että jokaisen keskustalaisen pitää säilyttää sekä kehittää hyviä henkilökohtaisia suhteita kaikkiin muihin puolueisiin.

 

On selvää, että asiakysymyksissä eri puolueiden näkemykset poikkeavat toisistaan, mutta sen ei saa häiritä henkilökohtaisia suhteita.

 

Opin liike-elämässä, että tämän päivän kovin kilpailija voi huomenissa olla Sinun suurin asiakkaasi tai esimiehesi – silloin kysytään, että millaiset henkilökohtaiset suhteet Sinulla on tämän päiväiseen kilpailijaasi!

 

Sama perusasetelma pätee myös politiikassa.

 

Toinen seikka, jota painotin avauspuheessani oli, että nuorten roolia pitää pystyä puoluetyössä kohottamaan.

 

Nuoret eivät kaikin ajoin muista, että he ovat entisiä nuoria kolmekymmentä vuotta täytettyään ja silloin viimeistään heidän on otettava vastuu puolueen suunnasta.

 

 

 

 

Lähden luottavaisin mielin kolmannelle puheenjohtajakaudelleni, sillä yksimielisyys valinnassa antaa selkänojaa jatkossakin niille toimille, joita olemme vuosina 2014 ja 2015 toteuttaneet.

 

Uutta pitää löytää ja vakaasti uskonkin, että löydämme toimintatapoja, jotka vievät keskustalaisuutta Tampereella eteenpäin myös vuonna 2016!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esko Erkkilä. luottamus, hyvät henkilökohtaiset suhteet,

Tampereen luvattuja muutoksia ei ole tapahtunut - luvut synkkenevät

Lauantai 18.10.2014 - -Esko Erkkilä-

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö ry:n syyskokous järjestettiin viime keskiviikkona eli 15.10.2014.

Laadimme kokouksessamme kannanoton ja lähetimme sen lehdistölle siten, että se oli julkaisuvapaa eilen klo 13.00.

Kannanottomme kuuluu näin:

Tampereen luvattuja muutoksia ei ole tapahtunut – luvut synkkenevät

Tampereen keskusta kiinnittää huomiota pahenevaan työttömyyteen ja synkkeneviin talouslukuihin.  Pormestariohjelmassa vakuutettiin, että Tampereen pormestarikoalitiolla on realistinen käsitys vaikeutuvasta taloustilanteesta ja muutos parempaan luvattiin mm talouden, työllisyyden ja rakenteellisten muutosten alueella.

Tampereen kaupunki on siirtynyt mielikuvien maailmaan, jonka tuloksena on kurjistuva talous, historialliset  20 000 työtöntä ja tutkijoiden mukaan paha johtamisongelma. Luvattujen rakenteellisten muutosten sijaan on tehty yksittäisiä toimenpiteitä, joita kutsutaan rakenteellisiksi muutoksiksi.

Kuntalaisten kannalta on muistettava, että rakenteelliset muutokset eivät heikennä palveluita kuten tapahtuu nyt käytössä olevilla säästökeinoilla. 

Vuoden 2014 talous voidaan pelastaa enää epätoivoisilla omaisuuden myynneillä. Tarvitsemme pikaisesti toimikunnan selvittämään, millä uskottavilla keinoilla Tampereen kehityksessä saadaan selkeä muutos. Suunnan muuttuminen on tarpeellista olla näkyvissä viimeistään keväällä, kun valtuusto käsittelee vastuuvapauden myöntämistä synkästä vuodesta 2014.

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana jatkaa Esko Erkkilä ja sihteerinä Titta Mattila. Varapuheenjohtajaksi valittiin uutena insinööri, ylempien toimihenkilöiden luottamusmies Kalle Kiili.

Tampereen keskusta katsoo luottavaisesti tuleviin eduskuntavaaleihin.  Muuttunut poliittinen tilanne luo todellisen  mahdollisuuden , että Keskustalta  saadaan Tampereella useita kansanedustajia.

 

Lisätietoja

Esko Erkkilä                                                                Timo Hanhilahti

050 5564878                                                              040 8004906

**************

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esko Erkkilä, kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja Kalle Kiili, kunnallisjärjestön sihteeri Titta Mattila, Keskusta on huolissaan Tampereen taloudellisesta tilanteesta,