Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pirkanmaalla Keskustan eduskuntavaalikampanjan vetäminen ja siihen osallistuminen on mukavaa!

Keskiviikko 21.1.2015 - -Esko Erkkilä-


Tiedotusvälineet kilvan kertovat, että kautta Suomen on suorastaan tungosta Keskustan eduskuntavaalitoimintaan.

 

 

Saan aitiopaikalta seurata ilmiötä Pirkanmaalla sekä Tampereella ja on helppo uskoa kansalaisten pyrkimystä auttamaan Keskustaa vaalivoittoon huhtikuun eduskuntavaaleissa.

 

 

Eduskuntavaalityö on mukavaa ja palkitsevaa myös keskustalaisten omassa piirissä.

 

 

Keskustan varapuheenjohtaja Juha Rehula poikkesi tapaamassa piirin keskeisiä toimihenkilöitä ja luottamushenkilöitä viime maanantaina.

 

 

Sain olla mukana Keskustan Pirkanmaan piirin toiminnantarkastajana.

 

 

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa a sen vuoksi tässä muutama kuva sen jälkeen, kun hyvähenkinen neuvottelu oli päättynyt:

 

 

 

 

vrehula1

 

 

Varapuheenjohtaja Juha Rehula sekä Pirkanmaan Keskustanaisten puheenjohtaja ja itsekin kansanedustajaehdokas Minna Sarvijärvi yrittivät hymysuin löytää kalentereistaan yhteistä aikaa, jolloin Pirkanmaan Keskustanaiset voisivat järjestää ”jotain kivaa”!
 

 

 

 

vrehula2

 

 

 

Juha Rehulan yksityinen ”kakkaraoppitunti” Pirkanmaan Keskustanaisten toiminnanjohtaja Pilvi Kärkelälle sai hetkeksi jäädä, kun pyysin molempia vilkaisemaan kamerani linssiä.

Pilvi Kärkelä on eräs Keskustan Pirkanmaan piirin 19:stä kansanedustajaehdokkaasta.

 

 

 

 

vrehula3

 

 

Pirkanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja ja kansanedustajaehdokas Santeri Lampi peukutti yhdessä varapuheenjohtaja Juha Rehulan kanssa hyvää vaalimenestystä Pirkanmaan Keskustalle!

 

 

 

 

vrehula4

 

 

Juha Rehula kokosi oikeaan kainaloonsa Keskustan Pirkanmaan piirin toiminnanjohtaja Jaana Viilon ja vasempaan kainaloonsa Pirkanmaan Keskustanuorten toiminnanjohtaja Emme Korkalaisen – Pirkanmaan Keskustanaisten toiminnanjohtaja Pilvi Kärkelä peukuttaa kuvassa oikealla!
 

 

 

 

vrehula5

 

 

Tämä kuvastaa mainiosti niitä hyviä suhteita, joita Keskustan Pirkanmaan piirillä on puoluejohtoon – Keskustan varapuheenjohtaja Juha Rehula ja Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Riitta Koskinen!

 

 

 

Varapuheenjohtaja Juha Rehulan toissapäiväinen käynti sekä sitä seurannut Vaalityöryhmän kokous merkitsivät, että vapaita päiviä eduskuntavaaleihin saakka kalenterista on perin vaikea löytää!

 

 

Hyvä niin!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskustan Pirkanmaan piiri, Minna Sarvijärvi, Pilvi Kärkelä, Santeri Lampi, Emmi Korkalainen, Riitta Koskinen, Juha Rehula,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini