Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Husu" ja Anne Berner - kaksi hienoa ehdokasta Keskustan listoilla

Keskiviikko 11.2.2015 - -Esko Erkkilä-


Keskustan eduskuntavaaliristeilyllä helmikuun 7. – 8. päivinä oli laivalastillinen eli…

 

 

 

 

vristeily1

 

 

…lähes 2.000 innokasta keskustalaista aloittamassa Keskustan eduskuntavaalikampanjaa.

 

 

Olin mukana risteilyllä ja sain sieltä aineistoa vaikka kuinka moneen juttuun, mutta tänään keskityn kahden hienon ehdokkaan esittelyyn muutaman valokuvan avulla.

 

 

 

 

vristeily2

 

 

Kyse on  tasa-arvo- ja monikulttuurisuusaktiivi ja radiopersoona Abdirahim "Husu" Husseinista sekä Uuden lastensairaalan tuki - säätiön hallituksen puheenjohtajasta Anne Berneristä.

 

Molemmat ovat kansanedustajaehdokkaina Keskustan listoilla.

 

 

 

 

vristeily3

 

 

Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Tuomo Puumala vastaa eduskuntaryhmässä koulutus- sekä sivistysasioista ja oli luonnollista, että hän ja Abdirahim Hussein viihtyivät hyvin yhdessä.

 

Onnittelen ”Husua”, sillä hän sai maanantaina 9.2.2015 Kansainvälisen kirjailijoiden sananvapausjärjestö "Suomen Pen" ´n myöntämän Suomen sananvapauspalkinnon!

 

 

 

 

vristeily4

 

 

Kuopiolainen lääkäri ja Keskustan kansanedustajaehdokas Antti Kivelä liehutteli Husun kanssa Keskustan "Suomi kuntoon" -lippua ansiokkaasti!

 

 

 

 

vristeily5

 

 

Anne Berner oli yksi niistä uusista Keskustan listoilta eduskuntaan ponnistavista kansanedustajaehdokkaista, jotka saivat esiintyä täydelle salille!

 

On helppo arvata, että Anne Berner sai suuret suosionosoitukset puheenvuorolleen!

 

 

*****************

 

 

Juttelin Husun kanssa ja toivon, että yhteinen suunnitelmamme hänen saapumisestaan Tampereelle toteutuu vielä ennen eduskuntavaaleja!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Abdirahim "Husu" Hussein, Husu Hussein, Anne Berner, Uuden lastensairaalan tuki - säätiön hallituksen puheenjohtaja Anne Berner, Kansainvälisen kirjailijoiden sananvapausjärjestö "Suomen Pen" ´n myöntämä Suomen sananvapauspalkinto, Suomen Pen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini