Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskusta-Cafe sai suuren suosion Ravintolapäivänä Tampereen Koskipuistossa

Maanantai 16.2.2015 - -Esko Erkkilä-


Ravintolapäivä on maailman suurin ruokatapahtuma, joka järjestetään neljästi vuodessa kolmen kuukauden välein.

 

 

Keskustan tamperelaiset ja pirkanmaalaiset toimijat osallistuivat eilen järjestettyyn Ravintolapäivään omalla osastollaan Tampereen Koskipuistossa.

 

 

Osastomme sai talvisesta säästä huolimatta suuren suosion.

 

 

 

 

keskustacafe1

 

 

Piirimme toiminnanjohtaja Jaana Viilo ja Keskustan Länsi-Tampereen paikallisyhdistyksen aktiivi Johannes Jonov saivat osastomme valmiiksi jo aamuvarhaisella – myös minä olin pystyttämässä osastoamme.

 

 

 

 

keskustacafe2

 

 

Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtaja Jouni Ovaska sekä kansanedustaja Mikko Alatalo kutsuivat ohikulkijoita oikein plakaatin avulla poikkeamaan Keskusta-Cafe´ssa.

 

Ovaska ja Alatalo ovat ehdolla huhtikuussa valittavaan eduskuntaan!

 

 

 

 

keskustacafe3

 

 

Pirkanmaan Keskustanaisten puheenjohtaja ja itsekin eduskuntavaaliehdokas Minna Sarvijärvi ahkeroi Keskusta-Cafe´n keittiössä ja valmisti muurikalla kahvilan asiakkaille herkullisia ternimaitolättyjä, jotka hän kruunasi oman mansikkatilansa mansikkahillolla!

 

 

 

 

keskustacafe4

 

 

Tampereen Keskustan ”Grand old man” eli Johannes Jonov on kunnostautunut sadan maratonin miehenä ja edellisellä vaalikaudella Sara Hildenin taidemuseon johtokunnan jäsenenä.  Ravintolapäivän järjestelyissä 87-vuotias Johannes oli keskeisessä roolissa, sillä hän toimi talkootehtävissä koko päivän!

Hyvä Johannes!

 

 

 

 

keskustacafe5

 

 

Keskusta-Cafe´ssa oli koko päivän iloista porukkaa ja tässä kuvassa siitä mainio esimerkki!

 

Vasemmalta toiminnanjohtaja Jaana Viilo, kansanedustaja Mikko Alatalo, kansanedustajaehdokas Marjo Mäkinen-Aakula, Kari Aakula ja Seija Alatalo.

 

 

Jouni Ovaskan, Minna Sarvijärven, Mikko Alatalon ja Marjo Mäkinen-Aakulan lisäksi Keskusta-Cafe´ssa vieraili tamperelaisten tavattavissa muitakin Keskustan kansanedustajaehdokkaita.  

 

 

 

 

keskustacafe6

 

 

Keskusta-Cafe sai Ravintolapäivänä Tampereen Koskipuistossa suuren suosion, sillä Keskustasta kiinnostuneita riitti koko ajan - ja kahvia kului, mutta uudessa perkolaattorikeittimessä sitä riitti!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Ravintolapäivä, Keskusta-Cafe, Jouni Ovaska, Minna Sarvijärvi, Mikko Alatalo, Marjo Mäkinen-Aakula, Kalle Kiili,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini