Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kuplat puhkeavat

Tiistai 17.2.2015 - -Esko Erkkilä-


Eduskuntavaalien lähestyminen oli taustalla monissa niissä keskusteluissa, joita Tampereen kaupunginvaltuusto eilisessä kokouksessaan käsitteli.

 

 

On tärkeää, että valtuutetut puhuvat ”oikeaa asiaa” ja sen vuoksi arvostan sitä reipasta keskustelua, jota erityisesti valtakoalition ulkopuolelle jätetyt eli Keskustan, Perussuomalaisten, Tampereen Puolesta, Kristillisdemokraattien sekä SKP:n kaupunginvaltuutetut eilen saivat aikaan.

 

 

Otan tässä jutussani esille Tampereen kaupunkiseudun rakennesuunnitelman 2040, joka puhutti kaupunginvaltuustoa kolme tuntia.

 

 

Rakennesuunnitelma on laadittu Tampereen kaupunkiseudun kuntien kanssa, mutta siihen sisältyy yleisvaikutelma, että Tampere toimii kaupunkiseudulla ”päällepälsmärinä”.

 

 

Päällepälsmäröinti ei edistä Tampereen ja sitä ympäröivien kuntien yhteistoimintaa.

 

 

Rakennesuunnitelmakeskustelussa tuli ilmi todella iso asia, kun Kokoomuksen arvostettu valtuutettu Mikko Leppälahti paljasti, että Tampere-Pirkkalan lentoaseman kokonaisvolyymi on alentunut jo kahdeksana vuonna peräkkäin!

 

 

On helppoa nähdä perimmäinen syy Tampere-Pirkkalan lentoaseman heikkoon menestymiseen ja syynä on Tampereen kaupungin elinkeinopolitiikka.

 

 

Oli aikamoista kuulla kaupunginvaltuutetun suusta, että Tampereen kaupungin virkahenkilöt ovat maininneet yritystään Tampereelle haluavalle yrittäjälle, että tämänlaisia yrityksiä Tampereella on jo liikaakin.

 

Valtuutetun sanoille antaa painoarvoa se, että hän kuuluu valtakoalitioon eli edustaa Kokoomuksen, SDP:n, Vihreiden, Vasemmistoliiton ja RKP:n valtajunttaa!

 

 

Tampereella on hyvin samantapainen tilanne kuin valtakunnassa eli jokseenkin samat puolueet Tampereella kuin koko Suomessakin ovat ajamassa Tampereen kaupunkia kestämättömään tilanteeseen.

 

 

Fanfaarit soivat salongissa, mutta laiva uppoaa!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tampereen valtakoalitio, fanfaarit soivat ja laiva uppoaa, Tampereen kaupunkiseudun rakennesuunnitelma 204,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini