Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Henkilösuhteet täytyy aina pitää kunnossa!

Tiistai 10.3.2015 - -Esko Erkkilä-


Toimin liike-elämässä yli 40-vuotta ja eräs omaksumani oppi oli se, että henkilösuhteet pitää aina olla kunnossa myös kilpailijoihin.

 

 

Sain käytännössä kokea, että tämän päivän kilpailija oli suurin asiakkaani huomenna.

 

 

Liike-elämässä ei ole lainkaan tavatonta, että tämänpäiväinen kilpailijasi on huomenna esimiehesi!

 

 

Hyvät henkilösuhteet kilpailijapuolueiden edustajiin ovat tärkeitä myös politiikassa.

 

 

Aktiivisuus ja avoin suhtautuminen muiden puolueiden edustajiin on myös oman sanomasi etu.

 

 

 

Seuraavassa muutama valokuva tilanteista, joissa olen pyytänyt muiden puolueiden edustajia asettumaan kamerani linssin eteen – kuvat olen ottanut viime päivien aikana erilaisissa poliittisissa tilaisuuksissa.

 

 

 

 

poli1

 

 

Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja SDP:n varapuheenjohtajan Sanna Marin´n tapasin lauantaina 7.3.2015 Tammelantorilla. Yleisesti veikataan, että Sanna Marin on SDP:n varmin läpimenijä huhtikuun eduskuntavaaleissa Pirkanmaalta.

 

 

 

 

poli2

 

 

Samassa toritilaisuudessa sain kamerani linssin eteen myös tamperelaisen kaupunginvaltuutettu Johanna Loukaskorven sekä Lempäälän kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Petäkoski-Hult´n. Molemmat ovat SDP:n kansanedustajaehdokkaita huhtikuun eduskuntavaaleissa.

 

 

 

 

poli3

 

 

Atlantan olympialaisten hopeamitalipainija, ex-kansanedustaja ja nyt taas kansanedustajaehdokkaana oleva SDP:n Marko Asell jakoi Kansainvälisenä Naistenpäivänä 8.3.2015 ruusuja Tampereen Keskustorilla.

 

Keskustan kansanedustajaehdokkaat olivat samassa touhussa telttakatoksellamme ja kun Asell poikkesi kahvilla osastollamme, pyysin olympiahopeamitalistia sanomaan muutaman sanan äänestoistolaitteidemme välityksellä toriyleisölle. Marko teki työtä käskettyä!

 

 

 

 

poli4

 

 

Vaihdoin muutaman sanan Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikman´n (vasemmalla) ja ex-kansanedustaja Irja Tulosen kanssa Tampereen yliopistolla torstaina 5.3.2015 sen tilaisuuden yhteydessä, jossa EU-komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen kertoi EU:n 300 miljardin kasvupaketista.

 

 

Molemmat kokeneet poliitikot olivat valmiita pysähtymään hetkeksi kamerani eteen!

 

 

 

*********************

 

 

 

Arvostan kaikkia tässä jutussa esiintyviä SDP:n ja Kokoomuksen poliitikkoja ja kiitän heitä myötäsukaisuudesta Keskustan taustatoimijan suuntaan!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Sanna Marin, Johanna Loukaskorpi, Tuula Petäkoski-Hult, Sofia Vikman, Irja Tulonen, Marko Asell,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini