Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vetivätkö kansanedustaja Mikko Alatalo ja ex-kansanedustaja Sulo Aittoniemi Tampereen Kauppahalliin kaikkien aikojen yleisöryntäyksen?

Tiistai 17.3.2015 - -Esko Erkkilä-


Olin paikalla, kun kansanedustaja Mikko Alatalo järjesti Tampereen Kauppahallissa yhdessä ex-kansanedustaja Sulo Aittoniemen kanssa mahtavan vaalitilaisuuden lauantaina 14.3.2015 klo 13.00.

 

 

 

 

suti1

 

 

Mikko järjesti vaalitilaisuutensa Hallin Bistro –kahvilan edessä ja tungos oli valtava.

 

Tavallisesti Kauppahallissa järjestetyissä tilaisuuksissa pelataan kahvikupongeilla, mutta Mikko Alatalo ei pihtaillut, vaan kaikki halukkaat saivat noutaa Hallin Bistron tiskiltä kahvin ja pullasiivun!

 

 

 

 

suti2

 

 

Sulo Aittoniemi oli kansanedustajana neljä vaalikautta vuosina 1987 – 2003.

 

 

Hän on tehnyt paljon yhteistyötä Mikko Alatalon kanssa ja sen vuoksi Aittoniemi tapaakin esiintyä kansanedustaja Alatalon vaalitilaisuuksissa.

 

 

 

 

suti3

 

 

Kansanedustaja Mikko Alatalon tavaramerkki ovat aina olleet siniset silmälasit ja niin ne ovat myös nyt meneillään olevassa vaalitaistelussa, jossa ”Pirkanmaan senaattori” Mikko Alatalo tähyää samaan kuin aikoinaan Sulo Aittoniemi eli neljännelle kaudelleen Arkadianmäellä!

 

 

 

 

suti4

 

 

Seurasin läheltä, kun todettiin, että ”Suti” eli Sulo Aittoniemi oli unohtanut silmälasinsa kotiin, mutta ei hätää mitään, sillä Mikko Alatalon taustatiimi kiiruhti toimittamaan Aittoniemelle Mikko Alatalon tavaramerkin eli siniset silmälasit.

 

 

 

 

 

suti5

 

 

Mikko Alatalo on liikenne- ja viestintävaliokunnan sekä tulevaisuusvaliokunnan jäsen.

 

On meidän pirkanmaalaisten onni, että Mikko Alatalo on taiteilija, joka omaa sen lisäksi vankan poliittisen asiantuntemuksen ja joka nauttii laajaa luottamusta kautta Suomen!

 

 

Pirkanmaalle on tärkeää, että Mikko Alatalo kuuluu eduskunnassa Juha Sipilän tiimiin myös seuraavalla vaalikaudella.

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mikko Alatalo, kansanedustaja Mikko Alatalo, Sulo Aittoniemi, Sulo "Suti" Aittoniemi, Juha Sipilän tiimi,


Kommentit

22.3.2015 6:25  Kyösti Kuusela

No eksyin pitkästä aikaa sivuillesi ja jäin lukemaan. Tosin vaalipuheet ei minua kiinnosta pätkääkään. Ei siksi, etten olisi kiinnostunut politiikasta vaan siksi, että minulle vaalipuheet pidetään neljän vuoden aikana eduskunnassa, siis olen jo äänestyspäätökseni tehnyt.
Minusta vaalityön ainoat voittajat ovat mainostoimistot. No voihan niihin kateettomiin lupauksiin joku uskoa.

Mutta se mitä piti sanoa oli, että Aittoniemi ei osaa soittaa huuliharppua. Mutta Suti onkin kuulemma luvannut tulla kesällä Haapamäelle kuuntelemaan kuinka huuliharppua soitetaan. Siellä soittaa mm pankinjohtaja Östelä, mikäli Muuramen kesäteatterin tohinoista ehtii, ja monia muita. En ole Östelän soittoa koskaan kuullut, mutta kuulemma osaa

22.3.2015 11:14  -Esko Erkkilä-

Kiitokset Kyösti mielenkiintoisesta kirjoituksestasi!

En osaa arvioida Sutin soittotaitoa, mutta tuohon mainostoimistoasiaan pieni kommentti.

Aamulehden pienilmoitukset valmistaa Ahaa Sivunvalmistus Oy ja huomaan googlettamalla, että sen liikevaihto oli viime vuonna vaatimattomat 921.000 euroa ja tulos negatiivinen. Ahaa Sivunvalmistus Oy:n palvelukyky on hyvä ja toimitusajat lyhyitä.

Ahaa Sivunvalmistus Oy:n palvelut sisältyvät Aamulehden ilmoitushintoihin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini