Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ministeripäivä

Sunnuntai 12.4.2015 - -Esko Erkkilä-


Eilinen oli kohdaltani todellinen ministeripäivä, sillä haastattelin Pia Viitasta Tammelantorilla ja tapasin Alexsander Stubb`n Keskustorilla.

 

 

*******************

 

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö järjesti jo kolmantena peräkkäisenä lauantaina vaalitilaisuuden Tammelantorilla Tampereella.

 

 

 

 

ministeri1

 

 

Tammelantorin tilaisuutemme oli todellinen jymymenestys heti aamusta alkaen, sillä…

 

 

 

 

ministeri2

 

 

…Keskustan kansanedustaja Laila Koskela oli ilmoittanut lehdissä, että hän jakaa 200 Hakasen Leipomon rievää Tammelantorilla klo 9.00 alkaen.

 

 

Kansanedustaja Laila Koskelan jakamat rievät saivat suuren suosion, mutta vielä suuremman suosion saivat ne Lailan ajatukset vanhusten, sairaiden, omaishoitajien, työttömien ja perheenäitien tilanteesta, johon päättäjien pitäisi puuttua.

******************

 

 

 

 

ministeri3

 

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana ja Keskustan vaalitilaisuuksien juontajana olen pitänyt tapanani, että kutsun myös muiden puolueiden edustajia puhumaan Keskustan äänentoistolaitteiden kautta toriyleisölle.

 

 

Jatkoimme tapaamme myös eilen, kun kutsuin kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitasen haastateltavakseni.

 

 

Pia Viitanen totesi, että hän ei ole aikaisemmin esiintynytkään Keskustan järjestämässä tilaisuudessa.

 

 

No, kerta se on ensimmäinenkin ja ministeri Viitanen selvisi ensimmäisestä esiintymisestään Keskustan tilaisuudessa oikein hyvin!

 

 

 

 

ministeri4

 

 

Tässä kuvassa olen hyvin lähellä ministeri Viitasta, mutta haastattelun aikana oli myös tilanne, jossa olimme hyvinkin kaukana toisistamme.

 

 

Kaukana olemisen syy oli, että lähellä toisiaan olleet mikrofonit saivat äänentoistolaitteissa aikaan ”kiertämisen”.  Muutenhan demarit ja Keskusta viihtyvät hyvinkin toistensa läheisyydessä!

******************

 

 

 

 

Ministerikohtaamiset jatkuivat Keskustorilla, jonne siirryin Tammelantorin vaalitilaisuuden jälkeen.

 

 

 

 

ministeri5

 

 
Tapasin Raatihuoneen edustalla pääministeri Alexsander Stubb´n ja oli mieluisaa, että Stubb ehti hetkeksi hiljentämään vauhtiaan ja asettumaan kuvaan kanssani.

 

 

Stubb aikoi ensiksi kiirehtiä Kokoomuksen vaalimökille ja kutsui minutkin sinne, mutta sanoin, että siellä on sellainen tungos, että otamme kuvan nyt!  Stubb kuunteli perusteluni ja hänen seurueensa kuulunut naishenkilö otti kamerallani tämän kuvan!

 

 

 

On mielestäni tärkeää, että vaalikentilläkin pidetään kunniassa parlamentaarinen yhteistoiminta ja sen vuoksi pyrin kaikissa Keskustan vaalitilaisuuksissa antamaan puheenvuoron myös muiden puolueiden edustajille.

 

 

Olen saanut paljon kiitosta menettelytavastani!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Pia Viitanen, Alexsander Stubb, Laila Koskela,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini