Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Saimme sittenkin Juha Sipilän Pirkanmaalle vauhdittamaan Keskustan eduskuntavaalikampanjaa

Lauantai 18.4.2015 - -Esko Erkkilä-


Tamperelaisilla ja pirkanmaalaisilla oli eilen todellinen Vaalijuhla, sillä Juha Sipilä saapui vauhdittamaan eduskuntavaalikampanjaamme.

 

 

 

 

juhla1

 

 

Varhainen ajankohta – Vaalijuhla alkoi jo klo 9.00 – ei haitannut, sillä Tampereen Keskustorille kerääntyi arviolta 400 henkilöä kuuntelemaan Sipilää.

 

 

 

 

juhla2

 

 

Olin juhlapaikalla jo ennen seitsemää ja huomasin, että vandaalit olivat olleet liikkeellä, sillä ainakin Keskustan, SDP:n ja Kokoomuksen vaalimökkien takaseinällä olleet vaalijulisteet oli revitty riekaleina alas!

Merkkikartiot hain jo edellispäivänä vuokralle Tampereen kaupungin varikolta.

 

 

 

 

juhla3

 

 

Vanha viljakkalalainen sananparsi toteaa, että väki saa aikaan, mutta kyllä se syökin.

 

 

Talkooväki ei syönyt mitään aamutuimaan, mutta toimimme ripeästi ja pian saimme kaikki esiintymis- sekä tarjoilutilat valmiiksi, jotta ehdokasesittelyt saattoivat alkaa.

 

 

 

 

juhla4

 

 

Roolini oli toimia juontajana ehdokasesittelyissä ja ensimmäisenä mikrofonien varteen tarttui Keskustan puoluehallituksen jäsen, kansanedustajaehdokas Pertti Hakanen Sastamalasta.

 

 

 

 

juhla5

 

 

Nykyisin on tullut tavaksi, että kansanedustajaehdokkaat vuokraavat kampanja-ajaksi näyttäviä asuntoautoja ja niitä kertyikin Keskustorille juhlapaikkamme viereen runsaasti.

 

 

 

 

juhla6

 

 

Ensimmäisenä Keskustan Pirkanmaan vaalipiirin istuvista kansanedustajista esittelyt aloitti Arto Pirttilahti ja…

 

 

 

 

juhla7

 

 

…häntä seurasi Laila Koskela.

 

 

 

 

juhla8

 

 

Kansanedustaja Mikko Alatalo käytti esittelypuheenvuoronsa alkuosan reippaan polkan esittämisellä yhdessä säestäjänsä Jammi Humalamäen kanssa.

 

 

 

 

juhla9

 

 

Juha Sipilän puheenvuoroa oli ilo kuunnella, sillä sen sisältö henki sellaista luottamusta ongelmien ratkaisemiseen, että vastaavaa ei ole moneen vuoteen kuultu suomalaisen poliitikon esittämänä.

 

 

On selvää, että jos Keskusta voittaa vaalit, on Suomessa taas pitkään aikaan turvallista elää.

 

 

 

 

juhla11

 

 

Juhlissa tarvitaan aina talkooväkeä, joka tarjoilee juhlayleisölle kahvia, teetä ja ”kastettavaa”.

 

 

Eräällä tarjoilupisteellä kahvitarjoilusta vastasivat vasemmalta lukien Raija Kytöharju, Titta Mattila ja Kaarina Peltomäki – he kaikki ovat Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön johtokunnan jäseniä!

 

 

 

 

juhla12

 

 

Talkoomiehelle on aina melkoinen palkinto, kun saa paiskata kättä Juha Sipilän kanssa – tähän tilanteeseen pääsin eilisessä Keskustan Vaalijuhlassa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Juha Sipilä, Mikko Alatalo, Arto Pirttilahti, Laila Koskela, Pertti Hakanen, Raija Kytöharju, Titta Mattila, Kaarina Peltomäki,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini