Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vihdin Liikenne Oy VL-Matkat valitsi kyröläismatkan viimeisen yöpymispaikan yrityslogon perusteella?

Perjantai 21.8.2015 - -Esko Erkkilä-


Kyröläismatkamme toteuttajana 30.6 – 4.7.2015 oli Vihdin Liikenne Oy VL-Matkat.

 

 

 

 

 

VL1.jpg

 

 

Yrityksen bussien kylkeen maalatussa kuviossa on kuvattu viisi lentävää joutsenta.

 

 

Liekö ollut sattuma vaiko vankka tarkoitus, kun matkamme viimeisimmän majapaikan – Hotelli Repinskaja Repinossa – pihassa on komea veistos, jossa myös on viisi uljasta joutsenta kuvattu lennossa!

 

 

Tässä muutama otos hotellin edessä olevasta joutsenveistoksesta:

 

 

 

 

VL2.jpg

 

 

 

 

VL21.jpg

 

 

 

 

VL3.jpg

 

 

No, enhän minä tosissani, mutta sainpahan pienen aasinsillan kautta esitellä Hotelli Repinskajan edessä olevan hienon taideteoksen!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Vihdin Liikenne Oy VL-Matkat, Vihdin Liikenne Oy, Repino, Hotelli Repinskaja, Hotelli Repinskaja Repino, venäjä2015,


Kommentit

22.8.2018 20.20  Terijoen hiekat

Muistuma: Maanantai-ilta 03.08.1981. Repinskaja-hotellin rantapuistossa oleva pyöreä kesäravintola. Näyttelijä Tarmo Manni oli saapunut seurueineen jatkamaan tuon elokuun viikon 60-vuotispäiensä jatkoja Bökarsista Repinoon. Seurueessa mm. Kyllikki Forssell ja Sylvi Salonen. Viimeksi mainittu lauloi venäläisen tanssiorkesterin säestämänä Joseph Kosman Kuolleet lehdet...Tarmo Manni esitti esityksensä "kolme suurta suomalaista diivaa". Me suomalaisturistit katselimme omasta pöydästämme ihmeissämme...
"Repinskaja" valmistui 1973. Sen lisäksi Ollilassa (Solnetshnojessa) sijainnut täysihoitola "Dyynit" otti vastaan suomalaisturistiryhmiä viikon ja kahden rantalomille 1970-1980-luvuilla ("Dyynit" kaiketi jo valmistumisestaan 1966 asti.) "Repinskaja" oli NL:n ammattiliittojen hotelli, mikä Suomesta matkustettaessa näkyi lähinnä vain siinä, että neuvostolainen matkanjärjestäjä oli Inturistin sijasta VZSPS.

22.8.2018 21.40  -Esko Erkkilä-

Kiitokset mukavasta muisteluksesta!

Muistelus täydentää mainiosti juttuani!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini