Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Toreille kansan tuntoja kuuntelemaan"

Keskiviikko 25.11.2015 - -Esko Erkkilä-


Kirjoitan tänään suulla suuremmalla, kun toistan kangasalalaisen Mikko Kiion Suomenmaa-lehden ”Mielipiteet” –palstalla eilen olleen kirjoituksen.

 

 

mikkokiio.jpg

 

 

Mikko Kiio on ahkera talkoolainen, kun Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö osallistuu Tampereen Torikauppiasyhdistyksen Tampereen Keskustorilla järjestämille Maanantaimarkkinoille.

 

 

Näin Mikko tarinoi eilisessä Suomenmaassa:

 

 

*****************

 

 

Miksi Keskustan kasvu vielä odottaa suosiotaan kaupunkiseuduila? Siksi, että olemme citiriennoissa turuilla ja toreilla niin näkymättömiä etenkin vaalien välillä. Mutta onko jo jossain päin Suomea osallistuttu mallikkaasti tulemaan esille? Kertokaa kokemuksistanne!

 

 

Suomen Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö on fiksun etumiehensä Erkkilän Eskon innoittamana saanut jo parin vuoden ajan ansiokasta ja säännöllistä näkyvyyttä aikaiseksi.

 

 

On oltu Tammerforssin Torikauppiasyhdistyksen järjstämillä Keskustorin maanantaimarkkinoilla Pirkanmaankeskusta.fi:n vihreän teltan kera kertakuisin tavattavissa, rahvaan tuntoja kuuntelemassa, kyselemässä, väittelemässä ja ideoita talteen saamassa.

 

 

Harvakseltaan on siellä iloksemme myös arvostettuja kansanedustajia sekä ehdokkaitakin pistäytynyt porisemassa, viimeksi Hakasen Pertti, sikatilallinen Sastamalasta ja Kiiminkijoen Joviaali Alatalon Mikko Pispalasta.

 

 

Torille on tultu kahdeksan tienoilla lähiläänistä kamppeet matkassa valmistautumaan päivään ja tarjoiluun.

 

 

Iltapäivän kahteen asti on sievän liinan peittämällä pöydällä ollut kielenkirvoketta, kuumaa kahveeta kansalle tarjona, monet pakkaukset Töysän pipareita avattuna ja maitoa kannuun kaadettuna.

 

 

Fiksuina vaihtoehtoina on kauniista termoskannuista lirutettu lämmintä sikurijuomaa ja ceilonin saikkaa pahvimukeihin. Keskustan mainokset, normienpurku- ja jäsenkaavakkeet ovat toistaiseksi vielä niukalti ohikulkijan kätösiin tarttuneet.

 

 

Noudatettakoon Pirkanmaalla ja ympäri maata Tampereen kelpo esimerkkiä. Talkoolaisia joka pitäjästä vuorotellen paikalle! Noloahan on, jos joka kerta vain samat vastuun- ja velvollisentuntoiset Eskot, Matit, Johannekset, Jaanat ja Kaarinat paikalla ovat.

 

 

Mikko Kiio

sikuri- ja saikkavastaava Kangasalta

 

 

*******************

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, Maanantaimarkkinat Keskustorilla, Mikko Kiio,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini