Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Näinä hetkinä pitää tiedostaa, että ministereiden on tärkeintä olla päätöksentekopaikalla

Keskiviikko 13.1.2016 - -Esko Erkkilä-


Sain eilen myöhään iltapäivällä tiedon, että perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulan Tampereelle ensi perjantaiksi suunniteltu tilaisuus joudutaan Rehulan muiden kiireiden vuoksi peruuttamaan.

 

 

Ehdimme tiedottamaan ministeri Rehulan mukanaolosta mm. ”Tampereen Keskusta” –facebook-sivuilla, mutta onneksi lehti-ilmoitusta emme ehtineet julkaista.

 

 

Uusi tilanne:

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö on yhteistyössä Keskustan eduskuntaryhmän ja Keskustan Pirkanmaan piirin kanssa, kun toteutamme lupaamamme tilaisuuden…

 

 

rehulanpaikkaus1.jpg

 

 

 …kansanedustaja Mikko Alatalon…

 

 

 

 

rehulanpaikkaus2.jpg

 

 

…ja kansanedustaja Arto Pirttilahden johdolla.

 

 

***************

 

 

Kentällä toimivalta poliittiselta taustatoimijalta menee ministerin esteestä kuultuaan muutama sekunti pienen pettymyksen merkeissä, mutta sitten pitää heti alkaa löytämään tilanteesta valoisia puolia.

 

 

Valoisa puoli tässä tilanteessa on se, että nyt voimme tarjota tamperelaisille ja pirkanmaalaisille ajankohtaista Pirkanmaata koskevaa asiaa.

 

 

Tässä tilanteessa on tärkeää muistaa, että ministerin paikka on ensisijaisesti paikassa jossa tehdään päätöksiä, jotta pääsisimme pois nykyisestä taloudellisesta tilanteestamme..

 

 

Olen varma, että ministeri Juha Rehulan osalta oikea paikka on olla läsnä ensi perjantaina klo 9.00 jossain muualla kuin

Buffet & Cafe Linkosuo

Näsilinnankatu 26, Tampere

 

 

Tervetuloa tapaamaan Mikko Alataloa sekä Arto Pirttilahtea ensi perjantaina klo 9.00 Buffet & Cafe Linkosuolle ja nauttimaan tarjoamamme aamubuffet!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mikko Alatalo, Arto Pirttilahti,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini