Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva haluaa entisestään yksipuolistaa asiakasrakennettaan?

Tiistai 23.2.2016 - -Esko Erkkilä-


Asiahan ei minulle OP-Pohjola –ryhmän vakuutuksenottajana sinänsä kuulu, mutta ihmetyttää, että Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva haluaa entisestään yksipuolistaa asiakasrakennettaan, kun se voimallisesti kampanjoi ammattijärjestöjen suuntaan.

 

 

 turva1.jpg

 

Turva tarjoaa näyttävällä kampanjallaan ammattiliittojen jäsenille kotivakuutuksesta ensimmäisenä vuonna peräti 31,6 % alennusta…

 

 

 

 

turva2.jpg

 

 

…ja jatkuvasta matkavakuutuksesta 14,5 % alennusta!

 

 

En ole ollut milloinkaan ammattiliittojen jäsen, joten houkutus ei koske minua, mutta ajattelen Turvan menettelyä yrityksen liikkeenjohdon kannalta ja en osaa pitää yhtiön menettelyä viisaana.

 

Toisaalta se voi olla viisastakin, sillä jos yritys saisi kaikkien niiden ammattiliittojen jäsenet asiakkaikseen, jotka ovat Turvan takuupääoman asettajina, niin olisihan siinä melkoinen asiakaskunta. 

 

 

En tiedä Turvan asiakaskunnan rakennetta, mutta ihmettelen, että mitä ajattelevat ne Turvan asiakkaat, jotka eivät ole ammattiliittojen jäseninä?

 

 

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvaa voidaan kai perustellusti pitää niinä punapääoman harvoina yrityksinä, jotka ovat vielä mukana yrityskentällä.

 

 

Ehkä Suomeen kuitenkin vielä mahtuu yksi punapääoman omistama yritys, vai mitä?

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: punapääoma, punapääoman yritykset, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva, Turva,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini