Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Maaseudun Tulevaisuus -lehden tilaaja: Ilahduta kukkakauppiastasi!

Perjantai 11.3.2016 - -Esko Erkkilä-


Eräs tuttavani kertoi päivänä muutamana, että hän on keksinyt keinon ilahduttaa omaa kukkakauppiastaan!

 

 

Tuttavani asuu Tampereella, mutta hänellä on kiinteät suhteet maaseudulla sijaitsevaan synnyinkotiinsa, jonne tilataan ja jossa luetaan maataloustuottajajärjestön äänenkannattajaa Maaseudun Tulevaisuus –lehteä.

 

 

 

 

maastul.jpg

 

 

Olen Maaseudun Tulevaisuus –lehden tilaaja, joten tunnen tuon maamme toiseksi suurimman lehden hyvin.

 

 

 

Tuttavani oli taannoin synnyinkotonaan käydessään koonnut ison pinkan Maaseudun Tulevaisuus –lehtiä ja vienyt ne sitten ”omalle” kukkakauppiaalleen kukkien käärepapereiksi!

Kukkakauppias oli ollut hyvin ilahtunut saamastaan ja oli kertonut, että hän joutuu ostamaan kelvotonta käärinpaperia, jonka hinta on 10 senttiä per kappale - nyt tuttavaltani saadut Maaseudun Tulevaisuudet korvaavat tuon ostohankinnan!

 

 

Maaseudun Tulevaisuus on edelleen vanhanaikaisen kokoinen lehti, joten se sopii vallan erinomaisen hyvin kukkupukettien käärepaperiksi.  Lähes kaikki muut lehdet ovat siirtyneet tabloid-kokoon ja eihän sellaiset lehdet sovi kukkapukettien käärepapereiksi!

 

 

Maaseudun Tulevaisuus on puoluepoliittisesti sitoutumaton maataloustuottajien ammattilehti, joka ilmestyy kolme kertaa viikossa.

 

 

On parasta kierrätystä, että lukemisen jälkeen Maaseudun Tulevaisuus –lehdet viedään kukkakauppaan, jotta ne tuottavat hyötyä vielä senkin jälkeen, kun ne on luettu!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Maaseudun Tulevaisuus,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini