Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kiveäkään ei jätetty kääntämättä

Torstai 2.2.2017 - -Esko Erkkilä-


Eilen saimme oikeusasiamiehen tutkimusten jälkeen varmuuden, että pääministeri Juha Sipilä ei ollut esteellinen, kun päätettiin valtion rahoituksesta Terraflamen lisärahoituksesta.

 

 

Tutkimuksessa ei jätetty kiveäkään kääntämättä, joten lopputulos on nyt kiveen hakattu.

 

 

Sipilän esteellisyydestä olivat jättäneet useat eri tahot kantelun, mutta eilen oikeusasiamies totesi kantelut aiheettomiksi.

 

 

Maalaisjärjellä ajateltuna asia oli harvinaisen selkeä jo ennen nyt saatua päätöstäkin, mutta punavihreä Yleisradio kyseenalaisti prosessin eri vaiheissa menettelyn.

 

 

Päätöksen tunnustaminen oli vaikeaa Ylelle, sillä Ylen nettisivuilla oikeusasiamiehen päätöksestä kertominen oli hidasta.

 

 

 

IMG_6965.JPG

 

 

YLE:n nettisivuilla ei eilen klo 18.18 puhuttua sanaakaan siitä, että YLE oli hävinnyt Sipilää herjakirjoituksellaan harjoittaman huuhaa-kirjoittelun.

 

 

 

IMG_6966.JPG

 

 
Toki sivulla – mutta vasta sivulla 110 kerrottiin, että YLE oli hävinnyt uutisensa.

 

 

 

IMG_6963.JPG

 

 

Mainos-TV:lle on annettava tunnustus, sillä sen nettisivuilla kerrottiin jo klo 18.17, että Sipilä ei ollut esteellinen Terraflame –asiassa.

 

 

 

Peräänkuulutan monien muiden yksityisten, järjestöjen, yhdistysten ja poliittisten toimijoiden tapaan vastuuta siitä, että he vähintäänkin pyytäisivät anteeksi asiatonta käyttäytymistään pääministeri Juha Sipilältä aiheettomista epäilyistään.

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Sipilään kohdistuneet epäilyt olivat aiheettomia, oikeusasiamies, oikeusasiamies ja Juha Sipilä, Juha Sipilä,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini