Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Näitä henkilöitä me olemme tarvinneet ja tarvitsemme yhä edelleen!

Keskiviikko 1.2.2017 - -Esko Erkkilä-


Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön johtokunta kokoontui 30.1.2017 ja järjestimme kokoontumisemme alussa pienen juhlahetken, kun johtokuntamme jäsen Johannes Jonov täytti vuosia.

 

 

 

IMG_6942.JPG

 

 

Johannes Jonov ei täyttänyt tasavuosikymmeniä, mutta 89 – vuotta kuitenkin ja katsoimme sen juhlinnan arvoiseksi.

 

 

Tässä kuvassa näemme, että minulla Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana ja Raija Moilasella kunnallisjärjestön sihteerinä oli kunniatehtävänä ojentaa Johannekselle pienet muistamiset merkkipäivän johdosta!

 

 

Johannes Jonov on eräs aktiivisimmista talkoolaisistamme, sillä joka kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina poikkean noutamaan hänet kotoaan ja jatkamme Keskustorilla järjestettäville Maanantaimarkkinoille.

 

 

Pystytämme Keskustan teltan vakiopaikallemme ja laitamme ”kahvipannun” porisemaan, jotta voimme tarjota tamperelaisille vastakeitettyä kahvia heti aamu-yhdeksältä.

 

 

Johannes Jonov on viimeisimmältä ammatiltaan piirisihteeri, sillä on toiminut Tampereella veteraanien urheilujärjestön piirisihteerinä.

 

 

Kutsumme Johannesta ”sadan maratonin mieheksi”, sillä hän on aktiiviaikanaan juossut sata maratonia – harvalla meistä on esittää samanlaiset urheilumeriitit.

 

 

Politiikkaan Johannes siirtyi vasta varttuneella iällä, mutta hän on ehtinyt myös sillä saralla paljon.

 

Vuonna 2009 Tampereen kaupunginvaltuusto valitsi Johanneksen Sara Hildenin taidemuseon johtokuntaan Keskustan edustajana.

 

 

Johannes Jonov on ollut monia vuosia useiden tamperelaisten keskustalaisten ja lähellä Keskustaa olevia järjestöjen sekä yhdistysten johtoelimissä ja niin on myös nyt, sillä hän on arvostettuna jäsenenä Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön johtokunnassa.

 

 

Johannes Jonov´n positiivisesta ja eteenpäinkatsovasta asenteesta kertoo se, että hän oli ensimmäisiä, jotka allekirjoittivat suostumuksensa kuntavaaliehdokkaaksi ensi huhtikuun kuntavaaleissa!

 

 

Kiitokset Johannekselle tämänkin foorumin kautta tuloksekkaasta toiminnasta tamperelaisten parhaaksi ja menestystä huhtikuun kuntavaaleissa!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, Tampereen Keskusta, Johannes Jonov, kuntavaalit 9.4.207,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini