Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tunnin juna Tampereelta Helsinkiin on tärkeämpi kuin lentoyhteydet Pirkkalasta

Torstai 16.3.2017 - -Esko Erkkilä-


 

 

Pirkanmaan Keskustanaiset järjestivät eilen Tampereella Finlaysonin alueella sijaitsevassa PalaCafe`ssa kaikille avoimen yleisötilaisuuden, jonka teemana oli ”Kunta tänään”.

 

 

Tilaisuuden pääesiintyjinä olivat Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni sekä Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Veikko Kiili – kolmantena äänessä oli Tampereen kaupunginvaltuutettu Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen.

 

Tässä jutussani kerron kysymyksistäni, jotka esitin Veikko Kiilille ja Katri Kulmunille.

 

 

IMG_7905.JPG

 

 

Kysyin, että miten tärkeäksi Pirkanmaan Yrittäjät kokevat ns. tunnin junayhteyden Tampereelta Helsinkiin ja miten alustajat suhtautuvat suoraan junayhteyteen Tampereelta Pietariin.

 

 

IMG_7910.JPG

 

 

Ilahduin, kun Veikko Kiili totesi, että tunnin junayhteys Tampereelta Helsinkiin on tärkeämpi kuin lentoyhteydet Pirkkalasta.

 

 

Olen samaa mieltä Veikko Kiilin kanssa, sillä Helsinki-Vantaalta on kattavat lentoyhteydet joka puolelle maailmaan ja sellaisia yhteyksiä ei koskaan tulla saamaan Pirkkalasta.

 

 

 

*****************

 

 

Kysymykseni suorasta junayhteydestä Tampereelta Pietariin tuli vastaajille selvästi yllättäen ja huomasin, että asian tiimoilta on paljon taustatyötä tekemättä.

 

 

Totean kuitenkin tässä ja nyt, että suora junayhteys Tampereelta Pietariin on tärkeä ja tulen puhumaan siitä mm. kuntavaalikampanjani aikana.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: PalaCafe, Tampereen Keskusta, Pirkanmaan Keskustanaiset, Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni, Katri Kulmuni, kansanedustaja Katri Kumuni, Veikko Kiili, Pirkanmaan Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Veikko Kiili, juna Tampere-Pietari,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini