Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Palveluiden yksityistäminen on tuonut ajokorttiasioiden hoitamiseen tehokkuutta ja palveluhenkisyyttä

Perjantai 19.5.2017 - -Esko Erkkilä-


Otsikkototeamukseni ei ole poliittista hapatusta, vaan se on ajokortin uusimisprosessissa koettua palvelujen paranemista.

 

 

 

IMG_9234.JPG

 

 

Olen tulossa ”siihen ikään”, että vuodelta 1975 alkujaan oleva pahvinen ajokortti pitää uusia.

 

 

Vuosi 1975 ei suinkaan ole kohdallani ensimmäinen ajokorttivuoteni, sillä ensimmäinen ajokorttivuoteni on 1965.

 

 

1970-luvulla ajokortti piti uusia kymmenen vuoden jälkeen ja sen vuoksi pahvisessa ajokortissani lukee ensimmäisenä voimassaolovuotena 1975.

 

 ********************

 

Sain Trafilta muistuksen jo huhtikuussa, että ajokorttini pitää uusia, mutta sain asiassa aikaiseksi toimenpiteitä vasta maanantaina 15.5.2017.

 

 

Ensiksi soitin Mehiläiseen ja sain tutulta lääkäriltä ajan ajokorttia varten tehtävään terveystarkastukseen heti seuraavalle päivälle eli 16.5.2017.

 

 

Sitten soitto Ajovarman ajanvaraukseen, jossa fiksusti savolaisittain murtaen puhuva naishenkilö antoi minulle ajan tuntia myöhemmälle kuin Mehiläisen terveystarkastus.

 

 

Tulin oikein hyvälle tuulelle, sillä niin fiksusti Ajovarman ajokortin uusimiseen aikoja antanut naishenkilö osasi hoitaa asiansa.  Annoin tunnustusta hänelle mainiosti hoidetusta asiakaspalvelusta!

 

 

No, seuraavana päivänä eli 16.5.2017 kaikki sujui kuin rasvattu salama eli ensiksi terveystarkastus Mehiläisessä ja…

 

 

 

IMG_9232.JPG

 

 

…sen jälkeen ajokortin uusiminen Ajovarman Lielahden toimipisteellä.

 

 

Pidin voimassa entisen ajokorttini luokituksen eli ABCE ja vielä *, mutta siitäkin huolimatta terveystarkastus kesti vartin ja ajokortin uusiminen sitäkin vähemmän.

 

 

Terveystarkastus sujui sopuisasti tutun lääkärin kanssa jutellen ja ei puhettakaan, että olisin joutunut latomaan vähennyslaskuja tai piirtelemään kellonaikoja kellotauluun!

 

 

Olen hankkinut passin parin viime vuoden aikana ja sen vuoksi minun ei tarvinnut käydä valokuvassa ennen ajokortin uusimista.  Myös allekirjoitukseni kopioitiin passista, joten sitäkään ei tarvinnut riipustaa – hienoa yhteistyötä viranomaisilta!

 

 

Lääkärintarkastus maksoi 79,50 euroa ja ajokortin uusiminen 40,00 euroa – pidän veloituksia kohtuullisina, sillä saamani palvelu oli ”ensluokkaista”!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: ajokortin uusiminen, Ajovarma, Mehiläinen, Trafi,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini