Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä Tampereella "Juutas Käkriäinen" -säässä!

Torstai 25.1.2018 - -Esko Erkkilä-


Olen saanut kymmenvuotisen kuntapoliittisen luottamushenkilöurani aikana juontaa lukuisia kansanedustaja-, ministeri- ja ainakin kaksi pääministeritilaisuutta eri pääministerien aikakaudella, mutta tänään "Juutas Käkriäinen säässä" juontamani maa- ja metsätalousministeri Jari Lepän Tampere-vierailu oli eräs mieliin painuneimmista!

 

 

 

IMG_7040.JPG

 

 

Ministeri Lepästä oikealla on hämeenkyröläinen ex-kansanedustaja Klaus Pentti. Ministeri Jari Lepällä on hämeenkyröläisen Kalle Arheniuksen viljelemistä Siikli-perunoista tehty "Matti Vanhanen -lähiruokaeväspussi"!

Muistan, kun meillä Viljakkalassa entisaikaan miehet äänestivät Klaus Pentin isää Arvo Penttiä eduskuntaan hyvällä menestyksellä ja naiset Saimi Ääriä. Myöhemmin Klasu peri isänsä mandaatin ja valittiin kansanedustajaksi.

 

 

 

IMG_7020.JPG

 

 

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä osaa puhuttelevasti puolustaa suomalaista ruokaa ja viestittää vakuuttavasti huoltovarmuutemme puolesta.

Huoltovarmuudestamme huolehtiminen on eräs keskeinen teema myös Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhaselle.

 

 

 

IMG_7014.JPG

 

 

Kävin kansanedustaja Pertti Hakasen kanssa syvälle luotaavaa keskustelua mm. siitä tuesta, jolla kuluttajien ruokalaskua alennetaan maataloustukien muodossa.

 

 

 

IMG_6987.JPG

 

 

Vaalimökkimme sisätiloissa kävi aamuyhdeksältä alkaen aikasmoinen kuhina, kun Eeva Tuokko, Jaana Viilo, Kaarina Peltomäki ja Kristiina Mäki-Välkkilä pakkasivat Matti Vanhanen -eväspusseja kaupunkilaisille jaettaviksi.

 

 

 

IMG_7032.JPG

 

 

Ministeri Jari Leppä…

 

 

 

IMG_7045.JPG

 

 

...oli innokas jakamaan hämeenkyröläistä Siikli-perunaa ja kotimaista porkkanaa sisältäviä eväspusseja kaupunkilaisille.

 

 

 

IMG_7046.JPG

 

 

Ministeri Jari Leppä kutsui myös perheen pienimpiä maistamaan Keskustan vaalimökillä tarjolla olleita Töysäläistä -piparkakkuja!

 

 

 

IMG_7027.JPG

 

 

Keskustan puoluesihteeri ja Keskustan Tampereen valtuustoryhmän puheenjohtaja Jouni Ovaska sekä kansanedustaja Petti Hakanen seurasivat tyytyväisinä sitä hienoa tunnelmaa, joka Tampereen Keskustan vaalimökillä vallitsi.

 

 

 

IMG_7023.JPG

 

 

Pirkanmaan Keskustanaisten toiminnanjohtaja Kristiina Mäki-Välkkilä osaa tarttua myös käytännön työhön ja hän oli keskeinen henkilö eväspakettien jakamisessa ministerin ohella.

 

 

 

IMG_6960.JPG

 

 

Tilaisuuden päähenkilö eli Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen seurasi kuvana tiiviisti ministerivierailun etenemistä ja oli tyytyväinen meidän muiden kanssa, että eväspussien jakotapahtuma uusitaan ensi perjantaina eli 26.1.2018 klo 13.00, kun Keskustan varapuheenjohtaja Juha Rehula saapuu Keskustan vaalimökille kertomaan ajankohtaisia sote-uutisia!



Tervetuloa kuulemaan sote-uutisia ja noutamaan hämeenkyröläistä perunaa sekä kotimaista porkkanaa.


Kaupungissa on Keskusta!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tampereen Keskusta, Keskustan vaalimökki Keskustorilla, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, puoluesihteeri Jouni Ovaska, kansanedustaja Pertti Hakanen, Pertti Hakanen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini